[]

3 tatil sorusu (bozcaada, kuba ve belgrad icerir)

1. Kuba tatili icin 1 hafta kisa bir sure mi olur? kac senedir erteliyoruz, bu sene gitmek istiyorum ama sadece 1 hafta ayirabilecegiz. gittigimiz yer havana olacak muhtemelen. bu sure kuba icin yeterli midir, yoksa o kadar yoldan sonra az mi gelir? bir de eylul gibi gitsek hava nasil olur? ozellikle gidilmesi gereken bir mevsim var midir?

2. bozcaada'da arabasiz gezebilir miyiz? erkek arkadasim da ben de istanbul'da araba kullaniyoruz ama uzun yol icin henuz cesaret edemiyoruz. yanimizda bir arkadasimizin gelme ihtimali var ama gelmezse ikimiz gidecegiz. istanbul'dan bozcaada'ya ulasim arabasiz zor mu olur? gidersek orda rahat gezebilir miyiz? bazi plajlar icin arabasiz ulasim cok zor gibi seyler okudum da, emin olamadim.

3. bu aralar bir belgrad furyasi var, bizim de balkanlardan bir sehre gidelim diye dusuncemiz. belgrad nasil bir sehir? gidip gezip gormeye deger mi? bir de hirsizlik olaylari cok oluyor diye okuduk, yine buyuk ihtimalle iki kisi gidecegiz. rahat rahat gezebilir miyiz?


tesekkur ederim simdiden herkese.

 
1- bir hafta kısa
2- gezilir
3- sırf furya oldu diye merak etmediğin yere gitme.
  • fakirpislik06  (09.06.17 20:07:34) 
2- gezilir tabi ama ben olsam arabasız gitmeyi tercih etmezdim. bir sürü güzel koy var ve oralara dolmuş gitmiyor. sadece en kalabalık, en popüler ve en çirkin koy olan ayazma'ya ve ondan bir tık daha güzel bir koy olan cennet koyu'na dolmuş var. diğer koylara gitmeden olmaz. özellikle beylik koyu çok güzel. gerçi oraya gitmek için de otostop falan yapsanız alırlar bence.

3- belgradın sadece çok ucuz bir yer olması iyi. her giden tıka basa yemek yiyip içip kilo alıp dönüyor. onun dışında gezilecek pek bir yeri yok. tesla müzesi dışında şehire özgü adam akıllı bir şey göremedik biz. tesla baya iyiydi ama. yani öyle bi iki günlüğüne değişik yer görmeye falan gidilir de belgrada gelene kadar gidilecek bin tane yer sayarım, çok da bir olayı yok.
ayrıca hırsızlık her yerde var. bişey olmaz tabiki gezersiniz. kimsenin kolundan çantasını çekmiyorlar sokaklarda.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (09.06.17 20:22:55) 
3- Eglence muzik dans seviyorsanız guzel bir yer. Yok emeklo turist cift gibi takilacaksaniz Belgrad'da size bir sey yok. Belgrad gezilecek bir sehir degil. Gencseniz eğlenmeyi seviyorsaniz gidin mutlaka,hem ucuz hem eğlencesi guzel.
Hirsizlok kismina katılmıyorum, guvenli bir yer. Rahatlikla gezersiniz. Insanlari da iyi.

  • stavro  (09.06.17 21:05:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.