[]

Al Fakher çift elmalı(anason) nargile tütünü satan yer bilen var mı?

3-4 ay önce Mercan yokuşunda bir yerden aldım. Sahte çıktı. İçerken boğazım yanıyordu. Şimdi yine Beyazıt tarafına gidiyorum, oradayken alayım diyorum. Ayrıca yanına toz elma çayı da alacağım. Onu bir şekilde temin ediyorum, ama oradayken bir yer tavsiye edecek olan varsa onu da aradan çıkarmış olurum. Şu güzel yaz gününde keyifle akşamları nargilemi yakmak istiyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler :)




 
Beyazıt tarafında değil ama Beşiktaş Çarşı'da Kartal heykelinin yanındaki Mado'nun sokağındaki Lara Nargile'de vardı bir zamanlar. Nargile yapmayı bıraktığım için şu an mevcut mu bilmiyorum ama Al Fakher'in çoğu tütün çeşidi burada bulunuyordu. Dükkanın krokisi aşağıdaki gibi. Eğer farklı tütünler arıyorsan uğramanda fayda var.

www.google.com!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14cab7a18fe65a77:0xd77ad6fc2f52069f!8m2!3d41.044449!4d29.00447?hl=tr-tr
  • voodoo  (09.06.17 15:45:20 ~ 15:47:47) 
Teşekkürler hocam, uzak kalacak ama başka yakın bir yer çıkmazsa oraya giderim.


  • siz cok seysiniz sanki  (09.06.17 15:58:10) 
Eminonu'nde var, tarif et desen ezbere edemeyebilir ama gitsem bulurum. Hatirladigim kadariyla istanbul ticaret uni'nin karsi tarafinda yola paralel halic yonune dogru yururken gala kokorec'i geciyorsun. Orada bir sure sonra ana yolu bolen kucuk bir arka sokak basliyor. Ana yolla bu sokagi bolen yerde bir tekel var. O tekelin arkasinda, o kucuk sokakta bir nargileci var, adi simdi aklima gelmiyor, doğan olabilir ama emin de degilim. ben ordan almistim el fakher cift elmayi. Gayet de guzel, bandrollu falan.


  • finsidigi  (09.06.17 23:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.