[]

kedimi severken öldürmek istiyorum

arkadaşım bir kedi verdi, bir hafta sende dursun, hem yavru hem gözüne ilaç dökülmesi takip edilmesi gerekli diye. 2 aylık bile değil, salak bi tekir. o kediyi 1 haftanın sonunda geri veremedim. aşırı bağlandım, o da sanırım öyle. sürekli yanımda, kucağımda, oyun oynuyoruz, oyuncağını tutup getiriyor önüme sırf oynayalım dye falan. aşırı tatlı bir şey. o kediyi severken böyle alıp severek öldürmek istiyorum, biraz hoyrat seviyorum. öpüyorum sıkıyorum falan. sonra başını okşayıp sakince bırakıyorum, gidip 1 dakika olmadan geri geliyor. ya oyun, ya dinlenme ya da deli gibi sevme seansları başlıyor.

ben bu kediyi böyle severken kötü etkilemekten korkuyorum, saldırgan olur mu? sonuçta sevgiyi çok hoyrat yaşıyor.
bir de ben bundan hoşlanmama durumunun olmadığını düşündüm çünkü geri geliyor hemen diye, acaba kötü mü yapıyorum merak ettim.

 
valla üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisini ben de öyle seviyodum. kedi de benle boğuşmak için kanepeye çıkıp sırtıma falan atlıyordu tırnaklarını da geçiriyordu. baktım her yerim yara oluyor, bu aşk burada biter ve ben çekip giderim diyip elimde bir revolverle birlikte :(


  • la rana  (09.06.17 13:54:34) 
büyüyünce yine aynı şekilde hoyrat sevilmek, oynamak isteyecektir. büyüdüğünde artık dişleri, tırnakları acıtmaya başlayacağından dolayı götünüze vura vura kaçabilirsiniz. dikkatli olmak lazım biraz.


  • dedimmidemedimmi  (09.06.17 14:02:29) 
Geçenlerde şurada bahsedilen makaleyi okumuştum:)
www.diken.com.tr

Bende de oluşuyor o şiddet duygusu. Ama kedi tırmıklarıyla karşılık verince vazgeçiyorum, böyle böyle artık sakin sevmeye başladım, resmen eğitti beni hayvan:D

Kedi yavruları da kendi aralarında ısırma, tırmalama gibi şiddet unsurlarını kullanarak oynarlar, hem de avlanmaya ve hayata hazırlanmış olurlar. O yüzden kötü etkilendiğini düşünmüyorum, oyun olarak geliyordur her şey. Fazlaca hareketli bir kedi olur en fazla:)
  • peggy  (09.06.17 14:20:44 ~ 14:20:50) 
elmyra sen misin ? Böyle sevilen kediler çok hırçın oluyor. Yavruyken sıkıntı yok ama azıcık gelişsin, façacılara çevirir seni.


  • kimlanbu  (09.06.17 14:30:48) 
Fareler ve insanlardaki Lennie sen misin yoksa? :D

Simdi hoyrat sevme var hoyrat sevme var. Hoyrat derken nasil seviyorsun mesela? Hayvanin canini acitacak boyutta bir hoyratliksa ruh sagliginiz normal degil demektir.
  • murakami  (09.06.17 14:42:39 ~ 14:43:22) 
sevdiğinde eline gelecek, döveceksin, boğuşacaksın bunları istiyorsun. maalesef sen de benim gibi bir köpek insanısın.


  • plastic_angel  (09.06.17 14:56:05) 
Ben de bazen kendimi kaybedip kafasını falan ısırıyorum; hoşuna giderse mev muv diyor devam ediyoruz, gitmezse kulağımı ısırıp kaçıyor. Sendeki de böyle olabilir belki bilemiyoruz, duruma göre gelişecek karakteri.


  • angelus  (09.06.17 14:59:08) 
Canı acısa zaten anlarsın, koyar patiyi sağlı sollu. Bazı kediler öyle seviyor. Büyünce nasıl olacağını bilemeyiz


  • hasmetizm 2046  (09.06.17 15:02:13) 
Hahaaa kendimi gordum resmen..ben de kopegimi boyle seviyorum..vura vura, sıka sıka sevmeyi seviyorum..elimde degil.hatta hep severken dislerimi sıkıyorum..sevgi taşması yasiyorum sanirim..psikolojik bi sorun mudur bu bilemiyorum..ama hayvan bundan rahatsiz olsa senden uzak durur sanirim.


  • astrid  (09.06.17 16:06:23) 
Kendini denetim altında tutman daha iyi olur. Çünkü gün gelir büyük bir öfke, buhran, üzüntü anında elinin altında onu bulursun, eğer gözün bir şeyi görmezse ona zarar vermen işten bile değil. Duyguları yönetebilmek lazım. O belli ki senin karşına bu yüzden çıkmış. Kendini eğitesin diye.


  • yaren  (09.06.17 16:11:57) 
Ya çocukları da böyle sevmek isterim ben, canını yakmıyorum çünkü devam ediyor hemen geliyor ve zarar da vermiyorum:) içimdeki güdü zarar verme güdüsü değil aşırı sevgi hali.

Ama ben böyleyken benim korktuğum nokta şu: kedi de benim onu sevdiğim gibi beni sevecek ancak tırnaklarını falan kontrol edemediği için zararlı bir canlı olabilir mi diye korkuyorum.
  • mojiziku  (09.06.17 17:52:46) 
kötü yapmıyorsun. ama öldürmek normal bir düşünce değil. bence destek almalısın bu konu hakkında.

not: moderasyon slm.
  • pgup  (10.06.17 18:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.