[]

Arabanın ön camı kırdım

Ortalama ne kadar fiyatı vardır opel astra araç
Ayrıca aynanın orda sensör vs var yağmur sensörü otomatik far sensörü değişince çalışmaya devam eder mi?



 
kasko yılda bir kez ücretsiz değiştiriyor.


  • illegalstar  (08.06.17 22:51:42) 
Kaskosuz olcak malesef kasko yok şu anda


  • England  (08.06.17 22:55:16) 
Garanti dahilinde ise değişebiliyor diye biliyorum. Yine hangi kasa ise facebook gruplarına da sorabilirsin.
En basit sorulara 40, 50.. ve daha fazla sayıda cevap geliyor
Eşinden çok arabasını mı düşünüyor bu araç sahipleri anlamadım gitti.
O gruplarda gelen sorulara cevap vermek için bekleyen gönüllüler ordusu var.
  • 1adam  (08.06.17 22:56:20) 
Sensörler çalışmaya devam eder tabii. Ancak arabayı teslim alırken cama su dökerek vs test edin, dikkatsiz davranabiliyorlar. Başıma geldi oradan biliyorum.


  • fin  (08.06.17 23:00:46) 
Bi yere sordumda beni mi sikiyolar anlamadım 3000 tl istediler orjinal cam dediler:/


  • England  (08.06.17 23:02:25) 
Sensörlü camlara 1200 civarı fatura kesmişlerdi kaskodan. Yan sanayi 300 e kadar bulmuştum. Çık isterlerse çıkmacılara da bakabilirsin.


  • insomnia  (08.06.17 23:07:27) 
yasadigim sehirde malesef her sene cam degistirmek zorunda kaliyoruz, buzlamaya karsi yola kum atiyorlar. orijinal camlar cok pahali ben yan sanayi taktiriyorum, sensorlerde bir sikinti olmaz eger kablolari zedelemezler ise ki benim basima bir kere geldi, kablolari kesmis elemanlar cami degistirirken. bir sekilde test edebilirsen iyi olur. birde arabayi ilk 1-2 gun yikamaman ve kapilari sert kapatmaman gerekiyor, cam yerinden oynamasin diye.


  • cooperr  (08.06.17 23:23:11) 
kasko yaptır. 2 gun sonra kaskodan degiştir. hem kaskonda olmuş olur. hemde az para vermiş olursun.


  • paudi  (08.06.17 23:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.