[]

benim gibi olan var mı?

merhaba, uzun olmasından korktuğum bir konu var...

15 temmuz'dan bu yana gündemle ve dolar/tl ile yatıp kalkıyorum, twitter'daki 1-2 felaket tellalı ya da fuat avnigilleri sürekli takip ediyorum.

artık günlük hayatımı da inanılmaz bir biçimde etkilemeye başladı.

öncesinde de panik ve kaygı bozuklukları sebebiyle psikiyatriste gidiyordum ve bir takım ilaçlar kullanıyordum en son 1 ay önce ilaçlarda değişikliğe gittik ama benim durumda pek bir değişiklik olmadı, gündem sakinse ben iyiyim, ortada bir şeyler varsa bok gibiyim.

gerçekten bok gibiyim ama, içimde sürekli bir sıkıntı hali oluyor o günlerde mesela dün; katar meselesi, dolarda 3 kuruşun üzerinde bir yükselme...

sakin olduğum zamanlarda da geleceğe dair felaket projeksiyonları geliştiriyorum. mesela; sünni-şia savaşının fitilleri bunlar, 3-5 seneye kalmaz kan gövdeyi götürür ya da işte ne bileyim dolar 5 lira olur memleket elden gider vs. vs. aklınıza ülkeyle alakalı boktan ne getirebilirseniz hepsini gözden geçiriyorum resmen.

var mı benim gibi olan?

inşallah yoktur.

 
Yok. Bazen cahillik mutluluk getirir. Gündemi takip etmeyi bırakın, ülkeyi siz yönetmiyorsunuz, televizyon izlemeyin haber sitelerine girmeyin, twitterda takip ettiğiniz siyaset kesimlerini unfollow edin uzun bir süre. Normal bir durum değil bence bu.


  • powerpufgirl  (08.06.17 23:07:33) 
akli dengesizliği olan bir tanıdığımız, 15 temmuz'dan sonra inanılmaz bir şekilde paranoyak hâle geldi ve "bizi almaya gelecekler" diyerek intihar etti. yani bir insan canından, bir aile de oğlundan oldu. bir önceki sorumsuz cevabı ve buna benzer gelebilecek yorumları dikkate almamanızı rica ederim bu yüzden. sizin gibi olanlar var.

belli ki sizin de var olan sorunlarınızı azdırmış. yeni durumu da göz önünde bulundurarak tedavinize bir şekilde devam etmeniz doğru bir seçenek olacak gibi görünüyor.
  • bir garip melek  (08.06.17 23:17:03) 
Yok. Aylardır haber bülteni izlemedim, şu an hükümet değişmiş falan olabilir bilmiyorum. Yurtdışından arkadaşım kendi haberlerini izleyip "tayyip şöyle şöyle demiş duydun mu" diye bana soruyodu, valla haberim yok. Sokmuşum siyasetine şu saatten sonra ülke yansa bi kibrit de ben çakarım.


  • duru arsnova  (09.06.17 00:09:17) 
gündem takip etme meselesine bizde bir girdin mi çıkamıyorsun. bir dönem ben de böyleydim. bıçak gibi kesip, gündemi takip etmeyeceksin ve başka uğraşlarına yoğunlaşacaksın. tek çözüm bu.


  • gmzo  (09.06.17 00:18:48) 
Cooookk abartmissin ya, sanane, sen kimsin ki, ben kimim ki, biz kimiz ki bu kadar etkileniyorsun, haberleri izle vur kafayı yat o kadar, ne olmuşsa olmus, ne olacaksa olacak, bizim hayatımız hep ayni, taa yani...


  • alttaraf  (09.06.17 01:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.