[]

Dijital Piyano

Selamlar duyurunun genç Martha Argerich'leri, Steven Osborne'ları :)

Oğlum beşinci sınıf öğrencisi ve şubat tatilinde piyano dersi almaya başladı. Gayet de iyi gidiyor hocasının dediğine göre. Lakin piyanosu yok. Bende pek bütçe de yok. Hocaya kalsa eylülde alın sıkıntıya girmeyin madem dedi ama çocuğu tutamıyoruz istiyor. Tüm gün Elton John, Stevie Wonder dinleyip, anne nolur al nolur al diyerek dolanıyor.

Naapsam? Şimdilik keyboard gibi ya da ucuz digital piano gibi önerebileceğiniz bir model var mı. Bütçem 1500 tl. (maksimum ) :( O da taksitle ödeyebileceğim miktar diyim ben size.

 
sahibinden'de, letgo'da bir heves alınıp bi kaç ay sonra uygun fiyata satılığa konan hobi aletleri tonla mevcut. ikinci el bakın, incelemesinde hocası yardım eder rica ederseniz.


  • manuel mandalina  (08.06.17 15:19:29) 
para varsa acil alın. 1500 tl'ye başlangıç için çok güzel bi şey alınır. ikinci el bakıcaksınız. istanbul mu? birazdan model girerim.

ucuz digital piyanolardan uzak durun, tuşeleri çok kötü piyano ile ilgisi yok.

tavsiyem (ikinci el) : m-audio prokeys 88.
casio privia www.sahibinden.com (ilan bana ait değil)
bu iki modeli de kullandım, başlangıç için fazla bile.
  • sanrı  (08.06.17 15:27:11 ~ 15:51:51) 
Temiz bi yamaha 2.el bulun.


  • funl  (08.06.17 15:31:18) 
@sanrı evet İstanbul'dayız.


  • old possum  (08.06.17 15:38:33) 
casio cdp 120, 130.


  • filteria  (08.06.17 15:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.