[]

@arnold'un genellikle en son cevap veren olması

bi benim mi dikkatimi çekiyor, yoksa bana mı öyle geliyor?




 
sana öyle geliyor sanki.

kendisine sıklıkla +1'lerimle katıldığım için, genelde arkasından yazıyorum.
oradan biliyorum yani.
  • blatta hiberna  (08.06.17 12:21:31 ~ 12:55:46) 
ben dikkat etmemiştim
konuya göre muhabbete göre denk gelmiş de olabilir. Muhabbet bittikten sonra(konu açıklığa kavuştuktan sonra) da gelmiş olabilir. Yada ağam senin lafının üstüne laf olmaz diyenler de çıkıyor olabilir(aşskdaşlskd).

  • basond  (08.06.17 12:22:39) 
Öyle denk gelmiştir, benim dikkatimi çekmedi. Daha dün bir soruya hemen cevap vermişti mesela.


  • peggy  (08.06.17 12:25:24) 
Akşam açılan duyurulara sabah ya da öğlen yazıyor, başlık popülaritesini yitirmiş olduğu için de yeniden dönüp kimse bakmıyor.


  • yirmisantim  (08.06.17 12:34:58) 
Benim de dikkatimi çekmişti ve sormuştum, sabahları duyuruya girdiği için öyle.


  • cabiday  (08.06.17 12:48:35) 
Valla ben sporla ilgili soru sordugumda angelus ve arnold'dan cevap gelmeyince cok uzuluyorum. Dunde soru sordum angelus cevaplamis arnold cevaplamamis. Sabah baktim Arnold'da cevap atmis. Sevindim mk.


  • duyurumvar  (08.06.17 13:17:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.