[]

kafa kaşındırmayan şampuan

saçlarım kolay yağlanmaya müsait. yıllardır orta sınıf dermokozmetik markalarının bir çoğunun şampuanlarını denedim, fakat hangi çeşit alırsam alayım kafa derimi kaşındırmayan şampuana rastlayamadım maalesef. market şampuanları kaşıntı yaratmasa da aynı temizlik hissini vermiyor. benzer şikayete çözüm bulanınız varsa öneri rica ediyorum.

not: saçımı en fazla iki günde bir, çoğunlukla da her gün yıkıyorum. yıkama, alıştır diyeceklere şimdiden not; o hiç tutmadı bende.


 
eczaneden revigen marka al
bana da bir arkadaşım önerdi hiçbir sorunum yoktu ama kullandım bayıldım . kafa derisini rahatlatıyormuş saçların dökülmesini önlüyor çabuk uzatıyormuş . kullanan arkadaşım upuzun sağlam gür saçlı.

  • devilone  (08.06.17 11:54:25) 
Şampuan kullanmak zorunda mısın?

Ben sabuna geçtim rahat ettim. Kaşıntı, yağlanma kalmadı.
  • i m cool with that  (08.06.17 11:56:57) 
Dert ortağım. :(

Daha 2 gün önce cildiyeye gittim saçımı yıkamaktan artık saç derim acıyor diye.
Ben ducray'in sık yıkama şampuanına başladım. daha birkaç günlük olduğu için net bişi diyemiyorum ama fiyatı uygundu, sen de dene istersen.
urun.n11.com
  • sedat peker in yegeni  (08.06.17 12:15:01) 
@muti, tresan'ın her türlüsünü alıp denedim, en çok kaşındıran o oldu malesef :/

@i'm cool, sabun çok setleştiriyor saçlarımı.
  • manuel mandalina  (08.06.17 12:22:52 ~ 12:23:13) 
Ducray marka şampuan öneririm, fakat kuru şampuan kaşıntıyı artırıyor zira ürün kafanızda kalıyor aklınızda bulunsun.
Ducrayda faklı çeşitler var kendinize uygun olanı bulursunuz, sürekli kullanmanıza da gerek yok, biraz pahalı.
Ben bi şampuanda yves rocher'in parabensiz kalendula'lı(yatıştırıcı bi çiçek, yüzümde de kullanmıştım bu içerikli bir şey) diğer gün yıkamamda ducray şeklinde kullandım.
Ya da bi şişe bitirip sonra bi de devam şampuanı var onu kullanıp normal şampuanlara geçebilir bunu 4-5 ayda bir tekrarlayabilirsiniz.
  • kullanıcıadımbuolsun  (08.06.17 14:14:33) 
@kullanıcı, kuru şampuanı kullanmayı pek beceremiyorum zaten ben. yves rocher'in bir kaç çeşidini denedim ama o da iyi gelmedi bana.

ducray'ın @sedat'ın önerdiği türünü deneyeceğim. kuaför şampuanları karıştırmanın iyi bişey olmadığını söylemişti, ben de iyi sonuç alamadım açıkçası dönüşümlü kullanımlarda.
  • manuel mandalina  (08.06.17 14:17:47 ~ 14:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.