[]

Yaptığım İşten

nefret ediyorum. var mı benim gibiler? İzmir'de yaşıyorum ve standartların üzerinde bir maaş alıyorum. o yüzden kolay kolay "ben gidiyorum amk" da diyemiyorum. bir de yeni baba oldum, artık o kadar kolay da çekip gidemem.

nabıcam lan ben beyler bayanlar?


 
İş bakacaksın. Farklı firma, farklı sektör..
Mutsuz olduğun yerden bir şekilde uzaklaşman lazım.

  • cakabo  (08.06.17 11:21:42) 
hah işte! iyi bir plan program yapmadan çoluk çocuk sahibi olmamak lazım. sonra böyle oluyor. iş kovalayın düzenli olarak. iş bulmadan işten ayrılmayın.


  • dedimmidemedimmi  (08.06.17 11:26:14) 
@dedimmidemedimmi: bazen ne yazık ki yaptığınız plan programda sıkıntı çıkabiliyor. mesela çok büyük hevesle geldiğim yeni işimde GM değişikliğinden ötürü bıkmış durumdayım ben de. sadece işyerimden değil sektörden bıktırdı yeni GM.

@aradaki uzaklık: yapacağın tek şey şu anda eşe dosta haber salmak. ortalama maaş alan birisinin kariyer.net üzerinden filan iş bulması çok kolay değil. kariyerde belirli bir noktaya geldikten sonra el altından iş bulunuyor.
  • teritori  (08.06.17 11:31:56) 
taş yerinde ağırdır derler. bana da dediler 17 yıldır aynı işi yapıyorum.
maaşın iyiyse evde de bebek varsa işini sevmeye çalışman senin için en iyisi en kolayı.

  • devilone  (08.06.17 11:46:31) 
aynı durumda aynı şehirdeyim
yönetim değişti
tutkuyla severek yaptığım işten nefret ettim
izmir de iş olanakları da sınırlı
depresyonun kapılarında geziyorum
3 -5 ayda bir kariyer netten görüşmeye gidiyorum
giderkenki heyecanım ilk iş arama heyecanımdan fazla oluyor.
muhtemelen sıçıyorum heyecandan

yoruldum sıkıldım
iş hayatı insanı çok etkiliyor
neşem yok :(
  • çınarım  (08.06.17 11:55:38) 
@çınarım, kariyer'den görüşmeye gidiyorsan şanslısın. ben son 1 yıldır görüşmeye gidemedim, bayağı da başvuruyorum. özgeçmişim de iyidir ama takan yok.


  • aradaki uzaklik  (08.06.17 12:04:22) 
@çınarım
@aradaki uzaklik
ben izmirliyim orada iş hayatının çok kısıtlı olduğunu farkettiğim an istanbul'a taşındım.
izmir'de ne işte ne maaşta mutlu olmak çok zor.
istanbul'a gelin.
  • devilone  (08.06.17 12:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.