[]

zayıflama, spor falan

İyi akşamlar duyuru sakinleri.

4 aydır spor salonuna gidiyorum, yediğime içtiğime hiç dikkat etmediğim kadar ediyorum. Ekmeği, şekeri, alkolü bıraktım. Suyu çoğalttım. Kas yaptığımı görüyorum fakat sorun şudur ki bel bölgesinde olan fazlalıklar gitmiyor. Sinir bozucu hale gelmeye başladı. O kadar çok çalışıp orada fark görememek. 4-5 ayda farkedilecek bir incelme olmaması normal mi bel bölgesinde? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bundan dolayı. Bu konuda tecrübeniz ve öneriniz varsa uzun uzun dinlemek isterim.

Teşekkürler şimdiden.

 
Kas kütlen artıyorsa fazla kalori alıyorsun demektir, fazla kalori alırken yağ yakmak çok kolay değil. Bu ikisini birlikte götürmek için IF gibi beslenme programları iyi oluyor, yoksa zor.


  • angelus  (08.06.17 00:13:19) 
Bir de yanılmıyorsam -yanılıyorsam Angelus ya da başka biri düzeltsin- bel ve karın kısmı en son eriyen yerler. O yüzden sabretmeli.


  • podrostok  (08.06.17 00:21:23) 
bence olculerini al. Kilo verdiysen mutlaka gitmistir belden. Fark edilmiyor ama gidiyor yavas yavas. Olculerini ondan al dedim :)


  • duyurumvar  (08.06.17 00:41:58) 
Bel kısmı erkeklerde en son eriyen yer, angelus'un da dediği gibi kas kütlesi artarken vermek baya zor. Ama haftada 3 falan HIIT yapıp, iyi bir beslenmeyle imkansız olmadığını gördüm.

Sadece iyi antreman yapmak ve çok düzgün yemek gerekiyor.
  • noluyo yaa  (08.06.17 01:48:54 ~ 01:49:07) 
Göbek bölgemiz maalesef devenin hörgücü gibi. Yığınak, ambar, kiler artık ne derseniz o. Vücutta en son eriyecek yağlar oradadır. Bir şeyler söyleyebilmek için kaç kiloydunuz başladığınızda şimdi kaç oldunuz bunu bilmek gerek. 4 ayda mutlaka ilerleme olmuştur ama direkt aynaya bakıp baklava görmek tamamen kilomuzla alakalı. Bahsettiğiniz süre sonuç almaya başlamak için yeterli fakat bunu ölçü alınırsa daha net anlarsınız. Pes etmek yok.


  • odiyus  (08.06.17 03:50:38) 
Bel çevresi ana yağ depolarından. Çok hızlı sonuç bekleme. Beslenmen yanlış da olabilir tabi.


  • arnold schwarzeneger  (08.06.17 11:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.