[]

8 farklı yere 1 kere upload yapmak mümkün mü?

Şimdi ben yaklaşık 20 GB dosyayı şu aşağıdaki bulut depolama sitelere upload edeceğim;

yandex disc
microsoft onedrive
google drive
dropbox
hubic.com
cloudup.com
droplr.com
zoho.com/docs

Şimdi ben bu sitelere tek tek aynı 20 GB dosyayı upload edersem yaklaşık 160 gb upload yapmam gerekcek.

Merak ettiğim bu sitelerden sadece 1 tanesine veya sizin aklınıza glen bi yere bu 20 GB dosyayı 1 kere upload edip, oradan bunlara aktarma yolu var mı?

Aklınıza çözüm önerileri geliyor mu?

Biraz karışık yazmış olabilirim, umarım aklımdakini anlatabilmişimdir,
tam upload yapmaya niyetlerirken acaba böyle birşey olabilir mi diye sorayım dedim açıkcası, daha önce hiç denemedim.

 
  • mikro patlama  (07.06.17 22:57:05) 
şöyle bir şey buldum google'da.

www.sordum.net
  • jamiro  (07.06.17 22:57:40) 
Bir tane vps kiralarsın. Linux ve x kurarsın. Sonra uzak bağlantıyla onu kullanıp bir kere ona upload edersin. Sonra oradan istediğin yere upload edersin.


  • alperz  (07.06.17 22:59:14) 
Hocam bende YouTube işinde yeniyim seninle aynı soruyu sordum gelen cevap şu oldu, adsense'den yukardan performans kısmına gir, ürünler kısmına gir daha sonra içerik barındırıcıları için adsense kısmına gir, YouTube'dan kazandığın tüm para orda ve 15 inde normal panele yansıyacak. Ben günde 2$ zor kazanıyorum 4 gündür yapıyorum bu işi maşallah senin kazanç baya iyimiş, Allah daha çok versin


  • denizaya  (12.09.17 13:12:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.