[]

Kreatin sac dokermi

Kullanip saciniz dokuldu mu veya hizlandimi?




 
Kreatin dediğin şu bildiğimiz kreatin, aminoasit olan kreatinse ben şahsen şahit olmadım böyle bir olayına, kullandığım tek supp. kendisi.


  • angelus  (07.06.17 22:08:37) 
Bir aminoasit almak neden saç döksün ki? İçinde protein olan besinlerde bolca var zaten, nasıl bu kanıya vardın?


  • diffarentiationation  (07.06.17 22:41:48) 
2 gün önce Jim stoppani cevapladı, kesin olarak döker ya da dökmez denilemez ama dolaylı olarak etkileyebilir diyordu m.youtube.com

Bu arada 6 yıldır düzenli kullanıyorum ve dökülme falan Yok ekstra hızlı bir şekilde.
  • candanag  (07.06.17 23:20:51 ~ 23:22:10) 
yok oyle bir sey. keratin desen ayri. kreatin o.


  • gizli vezne  (07.06.17 23:21:05) 
Aminoasit evet. Yani tek bir arastirma uzerinden boyle bir kaniya varilmis. DHT degerini %50 arttiriyormus ve genlerin yatkinsa sac dokuyormus. Ne kadar dogru tabi bilinmez sonucta herseyi soyluyorlar :) Sadece burda kullanipta saci dokulen oldumu bunu merak ettim.


  • duyurumvar  (08.06.17 00:24:43 ~ 00:24:56) 
Kreatin dediğin şey normalde vücutta sentezlenen bir aminoasit, dışarıdan subb. şeklinde aldığın kreatin de, bir servisinde 5 gram protein bulunan bir ürün. Öyle bir olayının olacağını sanmıyorum, olsa yediğimiz etten gelen kreatin nedeniyle de saçımız dökülebilirdi.


  • angelus  (08.06.17 00:29:45) 
Kreatinin DHT dönüşümünü arttırabileceğini iddia eden çalışmalar var. Kelliğe yatkın bir genetiğin varsa kreatinin bunu hızlandırması olası.


  • arnold schwarzeneger  (08.06.17 11:04:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.