[]

Yeni kimlik çıkartmak

Ağustos'da çipli kimliklerle yurtdışına çıkmak istiyorum. En hızlı nasıl çıkartabilirim?

Yer: İstanbul


 
İstanbul'da yoğun olmayan bir nüfus bulup randevu alın. Hemen çıkar. Bekleme süresi var tabi kimlik gelene dek


  • iddaaci  (07.06.17 22:28:16) 
Değişik nüfus müdürlüklerinden randevu bulmaya çalış. Yakın zamana bulamazsan 8 buçukta açılan nüfus müdürlüğüne 8 gibi git sıraya gir. İlk sıra numaralarından alırsan hemen başvurur çıkarsın. Ama ne zaman elime ulaşacağını sorduğumda 1 haftada alan var 1 ayda alan var 60 gündür hala bekleyen de var cevabını aldım. Şansını dene yine de istersen.

Not: 2 gün önce sarıyerden başvurdum.
  • bartman  (07.06.17 22:29:12) 
Pasaport ya da ehliyet gibi değil. Gelmesi 3 4 ayı bulur dedi nüfus müdürlüğündeki abla.


  • renegade  (08.06.17 00:24:04) 
Birde c.tesi de çalışıyor çoğu nüfüs müdürlüğü. Mesai bitimine yakın sıra şıp hemen başvurabilirsiniz


  • renegade  (08.06.17 00:24:46) 
Geliş sureci önce çocuklar,sonra kadınlar en son erkekler olarak uzuyor.
Biz eşim ve oglum la başvuru yaptık oğlumun 5 gün sonra geldi,benimde onaylindi gibi bir mesaj geldi bugünlerde bekliyorum kadın kişisi olarak ama eşimin daha yok mesaj falan. 2 hafta önce işlem yapıldı.bursa için bu yazdıklarım.

  • brnbrs  (08.06.17 04:27:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.