[]

lensmarketten lens alırken reçete gerekiyor mu?

sb.




 
Gerekiyor. Ama sanırım illa sizin adınıza olması gerekmiyor, ondan tam emin değilim.


  • who cares wins  (07.06.17 19:17:30) 
Hayır


  • filipis  (07.06.17 19:17:51) 
şimdi evet mi hayır mı?
gerekiyorsa evde reçete arayıp duracağım

  • limoncello  (07.06.17 19:20:31) 
reçeteye gerek yok


  • durbikonusucaz  (07.06.17 19:23:39) 
Benden istemişlerdi. Aynı soru şurada da soruldu, yine farklı cevaplar var.

www.eksiduyuru.com
  • bonzo  (07.06.17 19:24:25 ~ 19:24:38) 
evet gerekiyor,zaten sitesine girerseniz orada yazıyor,zaten sistemde ilerlerken reçete isteyecek. Sistemde daha önceden kayıtlı reçeteniz varsa istemez sadece.


  • archery  (07.06.17 19:26:15 ~ 19:27:15) 
arada piyangodan soruyorlar herhalde. ben şimdiye kadar hiç vermedim reçete. son alışverişimi de geçen ay yapmıştım..


  • nrmnm  (07.06.17 19:26:20) 
o duyurudan sonra sipariş verdim ben, sormadılar. ben arayıp sordum, 1 ay içinde yollarsanız olur dediler. unuttum, yollamadım.


  • passion rules the game  (07.06.17 19:50:58) 
Sayısını hatırlamadığım kadar çok defa lens aldım ordan hiç bir zaman reçete istemediler.


  • pastörizesüt  (07.06.17 19:53:02) 
şimdi ben orta yolu bulayım.

reçete isteniyor olmalı. zira optikçiler ve bilmemneciler yönetmeliğine göre reçetesiz lens satmak, gözlük camı takmak yasak.

ammaaaa, daha önce aynı yerden aynısından almışsanız, numaranız değişmemişse, bu husus optikçinin kayıtlarında mevcutsa aynısından satıyorlar.

muhtemelen reçete istenmeyenler eski müşteri. daha önce (reçete istenmeyen zamanlarda bile olabilir) lensmarket'ten lens almış, bitmiş, yenisini alıyorlar. zaten kullanılan ürün diye lensmarket reçete istemiyor.

ilk defa oradan alacaksanız istemesi lazım.

örneğin 5 yıldır kullandığım gözlüğümün camları çizildi. yeniden muayene falan olmak da istemiyorum, görüşümde sıkıntı yok, memnunum. atasun optik'e gidiyorum, al şu numaraların aynısından yap diyorum, yapmıyor adam gözümden çıkardığım gözlüğü. illa reçete istiyor. ya da "bunu da burada yaptırdım zaten" diyorum, kayıttan bakıp emin olduktan sonra yapıyor. gözümdeki kullandığım gözlüğe değil, kendi kaydına inanıyor. muhtemelen ciddi optikçilerde böyle bir durum sözkonusu.
  • kibritsuyu  (07.06.17 20:05:11 ~ 20:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.