[]

ilk iş hediyesi

ilk maaşım oldu, anneme babama bi şey yapayım istiyorum aynı şehirde değiliz ama yemeğe falan götüreyim desem götüremem. Tatlı falan mı yollatsam eve napsam. Maaşım da öyle aman aman yüksek değil ayırabilecek bütçem 200 tl falan




 
anneye mutfakta kullanabileceği babaya ise gömlek kravat gibi birşey alabilirsin.ya da evin ihtiyacı ne ise onunla alakalı bir eşya olabilir.


  • mukon  (07.06.17 16:29:37) 
ya böyle naif sorulara istemsiz gülümsüyorum, ne güzel düşünmüşsünüz :) gaziantep koçak'tan baklava yollayın bence, afiyetle yesinler. memleket ziyaretinde de güzel bir yemeğe götürürsünüz, anne baba için düşünmeniz yeter çünkü.


  • evde liyakat kalmamis  (07.06.17 16:32:25) 
Yiyecektense kalıcı bir şey daha anlamlı olur sanki yıllar içinde hep hatırlanır. Evde yaşam kalitelerini artıracak bir şeyler alabilirsin mesela benimkiler ekmek yapma makinesi istiyor bunun gibi bir şeyler.


  • pastörizesüt  (07.06.17 16:33:05) 
Baklava güzel fikir. Ben de tatlı almıştım aileye ama anneme ayrıca güzel bir yüzük almıştım.


  • chitosan  (07.06.17 16:36:03) 
evde vardir bir eksik gedik, bir suredir ertelenen bir tamirat vs.
tatliya karsiyim. yemege de memlekete gittiginde gene cikarabilirsin.

  • jimicik  (07.06.17 17:34:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.