[]

15 günlük tatil için sırt çantası önerisi

selam,

1-) 15 günlük bir tatile çıkarken kullanacağım çanta kaç litre olmalı? yazın gideceğim, tshirt - short - kot filan olur yanımda.

2-) hangi çantayı önerirsiniz? gideceğim yer yağmurlu olacak, su geçirmemesi lazım. en azından su geçirmeyen bi koruması olsun, yağmur yağdığında takarım.

fiyat/performans oranı iyi olan bir seçenek arıyorum :)

teşekkürler,

 
1- 40 litre yeterli olacaktır.
2- www.decathlon.com.tr
yağmur geçirmesin diyorsan buna bir de yağmur geçirmeyen çanta kılıfı alırsın. yoksa direk su geçirmeyen çanta bulamazsın sanıyorum. kumaşı su geçirmez bile olsa illa ki dikişlerinden su alacaktır.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (07.06.17 14:10:26) 
Kac litre olacagi, senin camasir yikamana ve giysi disinda ekipman, yiyecek vs. tasimana bagli. 45 lt üstü almak abartili bence. Cantalarin hafif olmasi onemli. Bir haftalik bir tur olsa, kanken alip gitmek daha mantikli derdim. Ama 15 güne yetmez. Mammut Light serisi iyi bu konuda:

2- Mammut 45lt : www.amazon.de
Ya da North 42 lt: www.amazon.de

Ikisi de evladiyelik.
  • buf-e kür  (07.06.17 15:02:53 ~ 15:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.