[]

yan sanayi iphone 5s ekran

merhabalar,

daha önce defalarca iphone 3g ve 4-4s ekranları değiştirdim. tabii hepsi orijinal olmayan ekranlardı, bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım, fark da anlaşılmıyor. tek sıkıntı galiba daha dayanıksız oluyor ekran çabucak kırılıyordu. şimdi kız arkadaşımın 5s telefonunun ekranı kırıldı, servis 550tl. ben alıp yaparsam garantisini de bozacağım için endişe ediyorum. orijinal olmayan 5s ekranı kullananlar yorumlayabilir mi acaba, var mı yaşadığınız problem?


 
benim garantim bittiği için gittim yan sanayi taktırdım, evvelden de olan bazı tuşları geç algılama problemi vardı ara ara (özellikle şarjdayken) yaşadığım. hala var. onun dışında problem yaşamıyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (07.06.17 13:46:37) 
Ekranin ustunde baslayan golgelenme sorunu olmuştu bende. Gittikce ton farki olusmustu


  • goodman  (07.06.17 13:47:20) 
dokunmatik problemi-basıp uzun süre bekleme-, kenarlardan ışık sızması, gölgelenme gibi problemler gördük.


  • zebragibi  (07.06.17 13:52:27) 
ankarada 130 liraya yan sanayi taktırdım bir kaç kere. Dokunmatik vs hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntısı sonraki düşmelerde daha çabuk kırılıyor.

ama 4 kırmaya anca orjinal servis fiyatı oluyor:D
  • PoscheN  (07.06.17 18:53:35) 
sonnucu yazayım: 55tl'ye gittigidiyor'dan ön panel alıp telefona taktım, gözle görülebilir bir sıkıntısı yok,tam 10 katı verip serviste yaptırmaya hiç gerek yok. 50tl ye alıp bilen birine taktırın. yukarıda da dendiği gibi sadece bu ekranlar daha çabuk kırılıyor, 3g ve 4-4s'lerden biliyorum. 5s nasıl çıkacak sağlamlık açısından bakalım.


  • dysbaricosteonecrosis  (24.06.17 20:11:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.