[]

Thailand (hatta phuket) görmüşler.. bişey sorcam.

selamlar.
temmuz sonu ağustos başı eşimle phukete gidiyoruz biletler alındı. nerelerde kalacağımıza karar veremedik. phuket merkezde sıkılırsınız diyenler var. adalarda kalalım daha çok diyoruz. ayrıca düşük sezon olduğu için adalar sakin mi olur acaba.
*adalar derken bitek phi phi de kalacağımızdan eminim bunun harici pek bi fikrim yok

hertürlü otel destinasyon mekan vs önerilerinizi alayım.

 
Phuket'in merkezinde (Phuket City) kalmanıza gerek yok, Patong'da falan kalırsanız hem gece hayatı, hem alışveriş hem de günlük turlardan falan yararlanabilirsiniz kolayca. Ama tabii adalar daha romantik olur.


  • whoosie  (07.06.17 12:24:06 ~ 12:24:30) 
kesinlikle phatong'da kalın adalara günlük tur yapacaksınız.
turlar için sıkı pazarlık atın
klimalı oda olmasına dikkat edin(çok sıcak olur)

otel için fiyat bütçe lazım biz ucuz otellerde kalıyoruz (aile olarak gidiyoruz temizlik güvenlik + ucuzluk) otelde hiç vakit geçirmiyoruz hep dışarılardayız bu sebeple ekonomik olmasına özen gösteriyoruz.

Otel ismi "hello yaya" da kaldık memnun kaldık. Pek otelden beklentiniz olmasın.
  • basond  (07.06.17 12:28:02) 
çok pahalı otele gerek yok. otelde havuz başında vakit geçirmiycez. ama tabi güvenli olsun temiz olsun istiyoruz. patongda bir iki otel buldum aslında. ama daha çok adada bungalovlarda falan kalaım istiyoruz.


  • entropik  (07.06.17 12:31:34) 
öncelikle biraz ters bir zamanda gidiyorsunuz. bu tarihlerde yoğun yağmur olur. ortaki temmuz bizim burdaki temmuz gibi değil malesef. oranın asıl sezonu kasım-mart arasıdır.

patongda kalmanızı tavsiye ederim. hem plaj hem de gece hayatı olarak idealdir. city centerda pek bir şey yok ama oteller bir tık daha ucuz.

adalara zaten turla gideceksiniz. bence adada kalmaya luzum yok ama siz bilirsiniz. bütün gün denize gider plajda yatarım derseniz adada kalabilirsiniz. yoksa adaya git gel zaten zaman kaybettirir. bir de adaya giderken falan hızlı teknelerle gidiyorsunuz mide biraz bulanıyor bunu da hesaba katın ki günleriniz zehir olmasın.

www.holiday-weather.com
  • mr.goodcat  (07.06.17 15:54:18 ~ 15:55:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.