[]

vücut geliştirmeyi bırakmak

2 yıl kadar vücut geliştirme yaptım 8-9 aydır da salona gitmiyorum. sporu bırakınca vücut saldı biraz ama genel olarak fena durmuyorum. kaslar biraz duruyor ama sanki gevşek gibi. mesela kolumu kaldırınca triceps baya bıngıldıyor, sallanıyor asjkldjas. koşunca göğüs bölgesi baya hop hop hopluyor :D quadriceps, baldırları şöyle bir sallayınca baya sallanıyor. sporu bırakınca böyle mi oluyor? yoksa kendimi çok saldım da yağ mı bunlar?




 
Kas sallanmaz öyle, sporu bırakınca zaten küçüldü sahip oldukların, sonra üstüne yağ kazandın büssürü. 2 yıl yapıp da aradaki farkı öğrenememen de ayrı bi olay gerçi.


  • hasmetizm 2046  (07.06.17 08:54:27) 
Boş ver, kızlar göbekli erkek seviyor zaten.


  • arnold schwarzeneger  (07.06.17 09:06:32) 
ya hoca ne derse yapıyordum öyle çok ayrıntı öğrenmedim açıkcası. hareketleri bile çok ayrıntılı bilmiyorum. yağ olduğuna emin misin? çok kilo almadım çünkü. hatta zayıfladım bile. genelde kasların olduğu yerler böyle sallanıyor. kolumu bir kaldırdım arka kol bıngıl bıngıl :(

yok göbekli de değilim pek aslında. ama spora başlamadan önce böyle sallanmıyordu baya çirozdum çünkü. şimdi o zayıflık geçti ama sporu bırakınca da sallanıyor :D tekrar başlıcam da bırakınca hep böyle mi olacak? :(
  • black mamba  (07.06.17 09:09:31) 
gevşemişsin biraz hepsi bu. tekrar ağrlık çalışınca birkaç aya sıkılaşırsın. sıkıntı yok.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (07.06.17 09:13:08) 
önceden sıkı olan kaslar şimdi o sıkılığını kaybetmiş. üstüne de yağ olarak kilo almışsın sanki. 9 ay uzun süre :)


  • eindaclub  (07.06.17 12:42:36) 
bu her spora başlayınca olur mu? mesela devam ettim. kaslar büyüdü tekrar bırakınca daha fazla sallanmaz mı? :D sonuçta dönem dönem ara vermek zorunda kalabiliyor insan.


  • black mamba  (07.06.17 17:27:17) 
Normalde bırak 8-9 ayı, 1 hafta bile ara versen kaslar tonunu kaybeder, zira VG dediğimiz çalışma sarkoplazmik hipertrofiye neden olduğu için, kaslardaki sıvı dolgunluğu kaybolur ara verince, o da kasların daha gevşek-küçük gözükmesine neden olur, tekrar çalışmaya başlayınca da eski haline gelir görüntü. O salma-toparlama dediğin şeyin döngüsü bu şekilde oluyor.


  • angelus  (07.06.17 17:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.