[]

Havuzda gözlük buyuklüğü

Merhaba

Havuzda yüzmek için hangi gözlüğü önerirsiniz?

Decathlona baktım bir snorkel tarzı dev gözlükler bir de yüzücülerin kullandığı ufak çerçeveli olanlar vardı.

Hangisini almak daha mantıklı acaba?

Saygılar

 
havuzda küçük olanları öneririm. büyükler deniz için genelde. ama kesin bir ayrım yok bence. hangisini istersen. fakat atlarsan dikkat et büyükler yüzüne zarar verir.


  • andy kaufman  (06.06.17 22:09:48) 
şnorkel tarzı olanlar havuz için değil. sakın alma.
şuna benzer gözlükler yarışlar içindir, uzun süre gözde kaldı mı sıkar:
urun.n11.com
ideali şu linkteki training tipi uzun mesafe gözlükleridir:
www.decathlon.com.tr
  • filteria  (06.06.17 22:13:41 ~ 22:14:39) 
marka olarak speedo veya arena.

en pahalı olanlarından birini al ne yazık ki bu işte pahalı = iyi.

www.barcin.com
www.barcin.com

aşağıdaki de benim kullandığım. beklediğimden iyi çıktı açıkçası ilk kez arena gözlük olarak bunu almıştım yine arena alabilirim.

www.barcin.com

edit: bir dahaki gözlüğümü büyük ihtimalle yine ilk linktekinden alacağım. en iyisiydi şimdiye kadar.
  • floydian  (06.06.17 23:11:57 ~ 23:14:22) 
bana kalırsa decathlon'un sattığı en ucuz ufak gözlüklerden al geç. sık yüzen insan değilsen işini çok uzun süre görür.

büyüklere girme.
  • babilbaligi  (07.06.17 10:02:42) 
profesyonel antrenman yapmayacagin icin bence de babil +1 decathlondan kucuklerden al gec. buuyukler deniz icin. dev ekran, etrafi gor diye. havuzda o kadar muhim degil o. yalniz kullanmadan once bugu yapmasin diye cama tukurursun ya, onu yaparken tirnaginla cami cizmemeye ozen goster.


  • jimicik  (07.06.17 10:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.