[]

Neden sportmen biri değilim

Çocukluğumdan beri futbol ve basketbol gibi popüler sporlara ne yeteneğim ne ilgim oldu. Şimdi bakıyorum bu sporlarda iyi olan tipler hem özgüven hem fiziki olarak üstün. Zekalarını bilmem tabi de 3 günlük dünyada zeki olup hastalık hastası bir mutsuz olacağıma korkusuz bir sportmen olup kızlarla olmayı tercih ederdim. ama dedigim gibi çocukluğumdan beri karakterim beni evde kalmaya ve okumaya itti. Şimdi bile spor salonuna yazılıp gitmiyorum. Masa tenisi ve yüzmeyi seviyorum yani bireysel sporları ama onları yaparken de azim yok yani en iyi ben olayım demiyorum oynarken rezil olmadığımi düşündüğüm için yapıyorum. Yoksa yürümeye bile bazen useniyorum zira terliyorum eve gelince vücudumu ateş basıyor. Düzenli olarak spor yapıp hayvani kaslı olanlar bunu nasıl başarıyor anlamıyorum keşke ben de o karakterde olsam da istediğim kızı elde edebilip mutlu bir hayat sürsem diyorum ama olmuyor.




 
Hastalık hastası olmak zeka varlığını işaret etmiyor yalnız. Her şeyi çok düşünüyorum, o zaman kesin yüksek zekalı biriyim diye düşünmemek gerek. Onedio testleri yüzünden insanlar böyle şeylere inanıyor ne yazık ki. Benle aynı yaşta olan, Avrupa'da karate şampiyonu olmuş bir sporcu tanıyorum. Evli ve bir çocuğu var. Gayet sade bir hayat yaşıyor. Hiç öyle kızlarla sarkan yavşak bir tip değil. Fizik ve özgüven konusunda haklısın. Spor bunu geliştiriyor ama şöyle geliştiriyor. Sen bir şeyler için çalışıyorsun ve bunun sonucunda başarı elde ediyorsun. Çabaların sonucu kazanç elde ettiğini gördüğünde özgüvenin yerine geliyor. Özgüveni artırmanın tek yolu spor değil. Sen yapmak istediğin herhangi bir şeyi gerçekleştirdiğinde de özgüvenin artar. Spor istek işi. Ben 11 yaşında da spor kulübüne gidiyordum, 24 yaşına geldim, hala gidiyorum. Millet sevgilisiyle gezerken ben hafta sonumu 50 kişiyle antrenman yaparak geçiriyorum. Fedakarlık gerek gerçekten sporcu olmak için.


  • dissendium  (06.06.17 20:33:43 ~ 20:34:20) 
@diss ben de istek nasıl kazanılıyor onu soruyorum. sanki bazılarında bu doğuştan var dersleri kötü oluyor ama sporda iyi oluyorlar. düşünmek zekayla ilgili demen de garip olmuş.

@guitarissimo ben demiyorum vücut falan istediğim de yok sadece güçlenmek ve sağlıklı olduğumu bilmek istiyorum ama dediğim gibi ne zaman spor yapayım desem vazgeçirecek bir sürü baahne buluyorum ama görüyorum ki çoğu insan üşenmeden etmeden spora devam edebiliyor ben de nasıl böyle olabilirim diye soruyorum ama cevap gelmedi
  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (07.06.17 15:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.