[]

protein tozu tavsiyesi

daha önce hiç kullanmadığım için bilgim yok. decathlondan bakınca aşağıdaki ürünü gördüm. nasıldır? sizin tavsiyeniz var mı?

www.decathlon.com.tr


 
her yönüyle dandik. dünyada en çok satan optimum gold standart sanırım, ondan al gerisini düşünme.


  • hasmetizm 2046  (06.06.17 16:42:42) 
Bana güvenilir olmayan bi marka söyle desen, Hardline'ı söylerdim. Misal servis başına düşen protein miktarı düşük, ki bunu tek servisi 2 kaşık yaparak aşmaya çalışmışlar ama bu biraz hile giriyor tabii. Yani o servis başına düşen 35 gram protein, aslında 2 kaşıklık ölçüye ait bir miktar. Tek kaşığında 17 gram protein var. Bu paraya bu ürün değmez bence. Yok hidrolize whey yok konsantre whey falan gereksiz süslemesi olmuş. Haşmet'in dediği gibi Optimum iyidir.


  • angelus  (06.06.17 16:51:15) 
Optimum al. Hiç uğraşma.

Geçenlerde antrenörlük eğitimine giden bir arkadaşım, Türkiye'de üretilen protein tozlarını, yurt dışındakilerle asla kıyas edilemeyeceğini söylemişti. Eğitimde bir hoca söylemiş.

İmkan varsa yurt dışından getirt. Yoksa patlat bir optimum gitsin.
  • sylr  (06.06.17 18:16:25) 
optimumun fakeleri çok diyorlar dikkat et.

ultimate nutrition da fena değil.
  • mattiadestro  (06.06.17 19:10:43) 
optimum gold +1


  • awareim  (06.06.17 21:24:04) 
optimumda bcaa az. weiderde daha iyi


  • kibris sehitlerinde tur atan genc  (06.06.17 22:11:06) 
Hardline = çöp.


  • arnold schwarzeneger  (07.06.17 08:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.