[]

Bazı şeylerin beni aşırı huylandırması

Hatta bunlaeı yazarken tüylerim diken diken gibi, kaşınıyorum da durduk yere.

Sabah bi haber okudum. Bi tane canlı kuşun kanadınon ve tüylerinin içine hap yerleştirmiş kaçakçılar. Bunun fotosunu çekmişler. O kadar rahatsız etti ki beni. Küçük küçük hapları elimle o koydukları yerden söküp alasım geldi acayip şekilde.

Mesela saç ekim görselleri. Ya da küçük küçük pul pul çıkıntılar. Hayatımı gerçekten etkiliyor. Ne yapmam gerekiyor?

 
söylediğim şeyi google'da aramamanı tavsiye ederim. tripofobi diye bir şey var. dediğinin tam karşılığı değil ama o olabilir. ben yazdıklarını okurken rahatsız oldum.


  • doxanikee  (06.06.17 14:06:54 ~ 14:07:16) 
Böyle görsellere bakmamak malesef çözüm değil zira dediğim şey hayatın her alanında. Kavun içi, shaggy halının bazı kısımları, bazı yerleri beyazlaşmış duş başlığı..

Demek istediğim sizce ilaç tedavisini gerektircek bi durum var mıdır
  • Vse budet horosho  (06.06.17 14:09:15) 
tripofobi'niz var. ya da tripofobiksiniz. artık hangisi daha doğru kullanım bilmiyorum. geçmiş olsun.

ben de çok rahatsız oluyorum bu tarz görsellerden. o kuşu da gördüm içim fena oldu. ama bakamayacak derecede değilim neyse ki. eğer gerçekten çok rahatsız oluyorsanız google'a tripofobi yazıp ARATMAMANIZI tavsiye ederim.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (06.06.17 14:10:07) 
Tripofobi evet. Ben de siz anlatirken bile rahatsiz oldum. O kuşa açıp bakamam su an. Tedavisi var midir bilmiyorum ama bir uzmanla gorusmekte fayda var.


  • aquarium  (06.06.17 15:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.