[]

dayanikli erkek sirt cantasi onerisi

muzisyen, cok fazla hard disk, laptop ve degerli aletler tasiyan bir erkege ne alinir?

- cok buyuk marka yazmamasi, hafif olmasi cok onemli. bir de cok kaba saba olmamasi.


 
Yillardir The North Face kullaniyorum. Onun disinda Burton da tavsiye ederim.


  • Traveller  (06.06.17 13:27:33) 
Dun ayni basliga Thule onerisi gelmisti.

Bence de thule.
  • kuehles blondes  (06.06.17 13:29:12) 
Dockers'ın siyah sırt çantasını kullanıyorum. Bayağı da hor kullanmama rağmen dikişi bile atmadı. Bayağı sağlam.


  • zgrydn  (06.06.17 13:33:47) 
benim patronum thule kullanıyor, hani içinde olanı bilmesem nükleer füzelerin kodları bizim patronda zannederim. o derece afilli dikkat çeken birşey. Zaten sadece onda gördüm.

Ben targus ve logitech kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa şu beymen modeli olanlardan alıp içine kumaş kaplamalı hava kaparcığı diktirirdim. (targusun içinde kendinden geliyor, ya da benimkinde var işte nasıl varsa.)
  • mete kudur  (06.06.17 13:36:08) 
Samsonite veya American Tourister çok bölmeli olan modellerine de bakabilirsiniz, alt kısımlarındaki bir bölmede yağmurluk da oluyor bazılarının. Değerli elektronik eşya taşınıyorsa yağmurluk önemli.


  • peggy  (06.06.17 14:13:01) 
ayni dertten muzdarip olarak 1 ay once aldim bir canta.

once aklimda the north face'in borealis'i vardi, o olmazsa da jersey mi ne o modeli. asiri padli ve agirlar, zaten outdoor cantalari, o nedenle hic luzum yok dedim. adami terden sirilsiklam ederler. ayrica pahalilar da (290/360 tl).

sonra case logic baktim, hosuma gitmedi, italyanin kolesi oldugum icin tucano aldim 165 liraya, super, cok memnunum.

thule gereksiz yere pahali.
  • no christ requires  (06.06.17 14:23:02) 
Targus,


  • brussss  (06.06.17 14:27:23) 
peki bu bahsettiginiz markalarin, ozellikle targus ve tuhle'nin agirliklari nasil? oyle fuze gibi de gorunuyor mu cok mu kaba. tamam dayanikli olsun ama cok agir ve kaba da olmasin. su anda eastpak kullaniyor sonucta.


  • oliviedo  (06.06.17 15:14:48) 
Biz de eşime aldık, kendi bahsettiğim markalar dahil burada yazılanların hepsine baktık. Beğendiğimiz modellerden en hafif ve en sade görünüşlü american tourister'di, onu aldık zaten.
Sırt sistemlerinden dolayı ağır oluyor çantalar.

  • peggy  (06.06.17 15:40:43) 
ben samsonite'ın çekçekli evrak çantasını kullanıyorum. biraz büyük, ama özellikle fazla eşya taşıdığım zamanlar için muhteşem oluyor. sırta yük binmemesi de cabası. 600-700 civarında sanıyorum.


  • babilbaligi  (07.06.17 10:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.