[]

Kedi davranışıyla ilgili merak

sokaktan bulduğum tekir kızımız var. yaklasık 1 senedir evde.
ben 1 aydır yokum evde. ve 5 6 ay sonra filan döneceğim.
acaba nasıl karsılar, tepkisi nasıl olur onu merak ediyorum:)
bazı videolar var. aslan filan ilk sahibine sarılıyor mesela:D
sallamaz mı, şımarıklıklar yapar mı filan:D
özledim şebeği:S

 
Kedi senin yüzüne dahi bakmayacak muhtemelen. Beklenti içine girme :)


  • reanarchy  (06.06.17 13:15:12) 
nankör :D


  • hede hodo  (06.06.17 13:16:38) 
O olay köpeklerde oluyor da kedilerde pek olmuyor, bi gelir mev muv der belki o kadar, sonra yine kendi hayatına bakar.


  • angelus  (06.06.17 13:17:31) 
kimi sahibi olarak görüyor evde? Seni ise döndüğünde bir süre dargınlığını belli eder sonra yüne sırnaşır. Seni sahibi olarak görmüyorsa çok da lülü şeklinde davranır. Benimki uzak kalış süremle doğru orantılı olarak dargın takılıyor, totosunu dönüp oturuyor falan sonra zamanla gönlünü alıyorum.


  • tiny penny  (06.06.17 13:57:31) 
bir iş sebebiyle evden 8 ay ayrı kaldığım bir dönem olmuştu. artık melek olan kedim bana döndüğümde trip atmıştı, koltuğun altından çıkmamış tıslayıp durmuştu. o öyle yapınca çocuk gibi yere oturup ağlamıştım, ağlayınca kıyamayıp kucağıma gelmiş iki saat konuşmuştu benle çeneme filan sürtünüp. her kedi farklı tepki verebiliyor yani özetle.


  • evde liyakat kalmamis  (06.06.17 13:59:46) 
Biz bir süre anneme bıraktık, sonra beni tekrar gördüğünde gelip kucağıma atlamıştı ki öyle bir şey yaptığını ilk defa görmüştüm:) Kedinin karakterine bağlı bence.
Bir de whatsapp'tan görüntülü konuşmaya da tepki veriyordu bizimki, adını söyleyince yatıp hemen göbeğini açmıştı.

  • peggy  (06.06.17 14:06:20) 
Bizim kedi max 3 gün yalnız kalmıştır. Ben genelde evdeyim ama beni sevmiyor kardeşime aşık. Kardeşim yoksa yemeden içmeden kesiliyor ve kendini yalamıyor. Tüyleri düğüm düğüm oluyor hep. Geldiğinde de trip atmaz atlar kucağına


  • jazzabel  (06.06.17 14:35:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.