[]

sonisphere fest. prag ayağı.

az önce netten biletimi aldım. prag'a 18 haziran gibi gidip 23'ü gibi dönmeyi düşünüyorum. daha önce prag'a gidenlere birkaç soru sormak istiyorum.

1-nerde kalınır ? öyle çok lüks bir yer aramıyorum. sadece hırsızlık olayı filan olmasın. hostel tarzı olabilir.
2-uçak olayını hangi havayolundan en ucuza halledebilirim?
3-prag, yeme-içme bakımından fiyat olarak uygun mudur? festivalde harcıyacağım miktar dahil ne kadar para gerekir yeme,içme ve gezme olayı için.

şimdiden çok teşekkürler.

 
2- bratislava (skyeurope ile ucuz ucuşlar vardı sabiha gökçenden) ya da viyena ya ucuz uçak bulursanız, buradan prag'a tren ya da otobüsle rahatlıkla gidebilirsiniz. ama prag'a alacağınız ucak ile bratıslava ya da viyena'ya alacagınız ucak bileti arasında çok para farkı yoksa değmez elbette.
3- aşırı turistik bir yer, turistin olduğu yerde herşey pahalı olur, ama elbet yerli halkınında ihtiyaçlarını karşılayan yerler var, bunları da gideceğiniz yerdeki kişiler daha iyi bilir, kalacağınız hostele sorun, ya da marketten peynır ekmege abanın. ben günü birlik gittim geceleme yapmadım o nedenle ucuz neresidir pek bilgi veremiyecem.

bu arada böyle bi festival varsa yılın o vakitleri hosteller dolup taşar muhtemelen o nedenle erkenden rez. yapın.
  • hizli sperm  (14.01.10 13:14:38) 
vize alma durumum yok. çifte vatandaşlığım var ab'den. ama benimle beraber bir arkadaşım da gelecek o vize almak zorunda. yavaş derken ne kadar yavaş ?1 ay, 2 ay ?


  • telewizyon sehpasi  (14.01.10 21:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.