[]

sadece ağırlık ve diyetle vücut geliştirme

diyelim ki yememe içmeme dikkat ediyorum. yani bi sporcunun tüketmemesi gereken besinleri tüketmiyorum ama tüketmesi gereken besinleri de fazla tüketmiyorum. örnek her gün 4-5 yumurta değil de günde 1-2 yumurta. tavuk keyfine göre bazen haşlama bazen tavada falan ama her gün değil.

bu şekilde beslenip ağırlığı da aynı düzeyde kaldırırsak vücut yapar mıyız? nasıl bir şey olur tam olarak?

ulaşmak istediğim fizik aşağıdaki linkteki gibi bir şey. karın kası falan olur olmaz onu demiyorum ama şekil olarak tam olarak böyle bir şey istiyorum. böyle bir şey ne kadar zor? tüm bu söylediklerim bu işe uygun değilse siz ne tavsiye edersiniz? amacım uzun uzun yıllar bu sporu yapmak.

instagram.fada1-10.fna.fbcdn.net

 
Günlük en az 3000 kalori almaz ağırlıkları da düzenli olarak artırmazsan yaptığın şey bir süre sonra kardiyo olur, kas kütlen artmaz. Artan yükleme dinlenme ve yüksek kalori, bu işin tek kuralı. Linkteki adam zaten ilaçlı, onun için yorum yapmıyorum.


  • angelus  (05.06.17 17:16:47 ~ 17:19:17) 
Normalde olmaz da;
Sende bu işi başaracak potansiyeli görüyorum ben.
Başla sen.
  • oguz altun  (05.06.17 17:17:37) 
profesyonel değilim, 2 aydır vücut geliştirme yapıyorum, haftada 3 gün. gainer kullanıyorum, beslenme alışkanlığım da çok iyi ve düzenli sayılmaz, vücudum şekil aldı. bu şekli almak uzun uzun yıllar yapacak iseniz zor değil bence. çünkü salonda 1 yılı aşkın süredir yapan kişiler var bu vücut şekline yakın en azından kol-omuz-göğüs olarak genelde karını sallıyorlar benim gördüğüm.


  • abyuksuet  (05.06.17 17:18:42) 
1000 kalori yedin, yaptğın spor 2000 kalori istiyor, 1000 kaloriyi yemekten aldı, kalanı da kendinden yiyor. yani başladığın yere geri dönmezsin ama 2 adım ile gidip 1,5 adım geri dönersin gibi bi durum.


  • zebragibi  (05.06.17 17:55:51 ~ 17:56:34) 
Fotoğraftaki abinin fiziğe ulaşmak için sanırım min. 2 sene civarı emek vermek gerekir bence. Öncelikle yağ fazlalığın varsa kalori açığına göre bunları kaybedersin, bu esnada beslenmene dikkat etmezsen kas kütlesi de kaybedersin.

Beslenmeni gelişigüzel yaparsan fotoğraftaki gibi değil de fight club'daki brad pitt abimizin vücuduna sahip olursun

i.ytimg.com

Karın kası çıkarması çok zor 4 tane bakladan fazla göremedim, şimdi de saldığım için kocaman göbek oldu.
  • kimlanbu  (05.06.17 18:19:17) 
başka insanların vücudunu örnek alma. özellikle ilaçlı adamlarınkini hiç alma. hem öyle düşük yağlı hem de kütleli olamazsın.

ayrıca bir işi adam gibi yapacaksan yap. beslenmiyorsan beslenmiyorsundur. 2 yumurta yiyorum tavuk yiyorum diye bir şey yok. günlük ihtiyacını karşılıyor musun? protein alımın yeterli mi? uyku düzenin nasıl?

günlük kalori hesabını yap (internette mevcut) kilo çarpı 1.5-2 civarı protein al. sporuna git, geliş.
  • mattiadestro  (05.06.17 19:32:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.