[]

sınavsız ikinci üniversite okunacak bölüm tavsiyeleriniz

mezunum arkadaşlar, askerlikten kaçmak gibi niyetim yok zaten yaptım.

böyle okurken biraz kültürleneyim, işime yarayacağını da düşünmüyorum ama yararsa da iyi olacak bölüm tavsiyeleriniz neler?

Felsefe
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
Sağlık Yönetimi
Sosyoloji
Tarih >>> osmanlıca öğrenmek falan da gerektirecek bu biraz sıkar.
Türk Dili ve Edebiyatı
Yönetim Bilişim Sistemleri
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
İktisat
Kamu Yönetimi
Maliye
Uluslararası İlişkiler
İşletme
Uluslararasi Ticaret ve Lojistik Yönetimi

****************** önlisans ****************

Adalet
Aşçılık
Bankacılık ve Sigortacılık
Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri
Çağrı Merkezi Hizmetleri
Dış Ticaret
Emlak ve Emlak Yönetimi
Ev İdaresi
Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
İlahiyat
İnsan Kaynakları Yönetimi
İşletme Yönetimi
Kültürel Miras ve Turizm
Lojistik
Marka İletişimi
Medya ve İletişim
Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi
Radyo ve Televizyon Programcılığı
Sağlık Kurumları İşletmeciliği
Sosyal Hizmetler
Spor Yönetimi
Tarım
Web Tasarımı ve Kodlama
Yaşlı Bakımı
Yerel Yönetimler

 
Hepsi vakit kaybı. Kendi bölümünle ilgili master falan yap da bir işe yarasın


  • elvedui  (05.06.17 17:01:08) 
Tarım


  • ugrcn  (05.06.17 17:01:58) 
2015 yılında adalet bölümünü bitirdim. Bir sürü şey öğrendim. DGS ile hukuk fakültesine geçiş yapılabiliyor. Tavsiye ederim. İşletme, iktisat gibi bölümler dört yıl olduğu için açık öğretimde o kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. Amaç genel kültürse iki yıllık bölümler ideal. Adalet iki yıllık. Bir süre sonra kendi kendine çalıştığın için sıkılıyorsun.


  • dissendium  (05.06.17 17:04:59) 
Web tasarım güzelmiş


  • fasulyek  (05.06.17 17:58:51) 
elvedui +1
okumak bir noktadan sonra vakit kaybi. yuksek lisansa bile bir sure calistiktan sonra bakmak lazim. bu devirde deneyim ve dil en onemlisi. yok illa biseyler okumak istiyorum diyorsan bir dil ogren, cok daha fazla faydasini gorursun.

  • cooperr  (05.06.17 18:09:14) 
ben farklı bir kültür, farklı bir tat almak istediğimi söylüyorum siz yüksek lisanstan bahsediyorsunuz. kültür için yüksek lisans mı yapılır?


  • blue eyes white dragon  (05.06.17 18:17:52) 
Yav işte o yazdıkların sana bir şey katmaz. Açıköğretimde bir şey öğrenemezsin. Sadece uyduruk bir diploman olur. Ben de üni okurken aöf 2 yıllık bıraktım. Saçmalık tamamen.


  • elvedui  (05.06.17 18:52:12) 
kesinlikle değer. ben de üniversiteden sonra iki senelik bitirdim, çok severek okudum çok da şey öğrendim. yalnız benimki örgün öğretimdi, baya derslere girip çıktım. uzaktan eğitim olacaksa öyle müthiş bi motivasyon olmayacaktır. ilgi duyduğunuz bir konu olması (gelecekte hayatınızın içinde hobi ayda iş uğraşı olarak görmek anlamında), az içine girince bayılıp vazgeçmemenizi sağlar.


  • kaichi  (05.06.17 18:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.