[]

yazıcı/fotokopi makinesi

avukatlık bürosunda kullanılacak, öneriniz var mıdır? kriterler çok uğraştırmasın, aşırı pahalı olmasın.




 
brother mfc-1911w kullanıyorum memnunum


  • eleutheiros  (05.06.17 13:48:39) 
kyocera dan memnun kalmıştık. çift taraflı baskı yapabilen modeli ama model no unuttum. 5000tl gibi bişeydi fiyatı. brother dan da memnun olan çok duydum. alırken ucuz toner de satıyorlar. o kampanyadan da faydalananın mutlaka.


  • tukenmez adam  (05.06.17 15:27:21) 
kyocera biraz pahalı kalır ama en iyisi odur. daha uygun oki'nin çözümleri var tam dolu tonerle falan geliyor.


  • delidir yakalayin  (05.06.17 17:53:12) 
fax gerekiyor ise canon mf 237w gerekmiyor ise 232 modeli işinizi görür.

2400 sayfa toneri var. brotherlar 1000 sayfa basıyor ve drum ünitesi harici. canon un size maliyeti muadil toner ile 25 tl falan olur.
  • sabirstone  (05.06.17 18:27:44) 
çok fotokopi çekmeyeceksen böyle şeyler de var:
www.hepsiburada.com

  • supermatik  (05.06.17 18:36:55) 
sabirstone+1.

diğer yandan epson veya hp'nin mürekkep yüklemeli modelleri de işinizi görür. resmen birer ekonomi canavarı ve çalışırken dahi mürekkep dolumunu kendiniz devirip dökerek yapabiliyorsunuz.
  • babilbaligi  (06.06.17 11:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.