[]

ufolara(ısıtıcılardan bahsetmiyorum gereksiz espiri olmasın) inanır mısınız

bende bu şehirdeyim şuan annem ısrarla gördüğünü söyledi uçaktır dedim yok yakından geçti bunun gibi yanıp sönüyordu dedi korkmuştu hafifi tabi biz çıkana kadar kaybolmuş burdaki gibi dedi vede daha yakından geçmiş siz inanır mısınız www.youtube.com




 
Telefonda olduğuödan herhalde videoda pek bir şey göremedim.

Uçak olma ihtimali epey yüksek. Beyaz bir ışık var gibiydi, hava bulutluysa yanıp sönüyor gibi hissettirmiş olabilir. Olay şimdi olduysa bölgenin üstündeki uçakları flight radardan kontrol edin. Az uzaklaşmış olanlardan de oradan geçmiş olan vardır.

Öte yandan ufo undefined flying object demek. Yani buna uçak diyemiyorsanız sizin için ufo oluyor, tanımlanamayan uçan cisim. Ha ufodan kasıt uzaylı ise, şu koskoca evrende toz gibi olan dünyadaki biz insanların tek akıllı yaşam formu olmadığımıza inanıyorum.
  • senolll  (05.06.17 04:38:17) 
Edit yapamadım telefondayım, undefined yazmışım unidentified olacaktı


  • senolll  (05.06.17 04:40:34) 
annemin telaşından bi bakıyım dedim başka gören olmuş mu diye buralarda, uçak ihtimalini zayıf görüyorum çünkü aynı yerde epey kalmış vede aşağı yukarı çok hızlı hareket ediyor 2:02 en net görüntüsü


  • _k_u_z_g_u_n_  (05.06.17 04:42:55 ~ 04:46:13) 
Ya bilader, gökte yanıp sönen bir cisim gördüğünüzde nasıl ufoya benzetiyosunuz. Hayır bu nesli tükenmekte olan cok cok nadir görülebilen bir hayvan falan degil ki amk. Varlığı dahi tartisma konusu olan biseyin görülen ışıklı cisim olduğuna yormak bana hakaten saçma geliyor.

Haa gelgelelim uzayda, görünen görünmez bitakım yerlerde, biyerlerde insandan başka canlıların olabileceğini umuyorum. Çok mantıklı, olası. Ama o gökte denk geldigimiz şeyler uçak, kayan yıldızlar filan bence.
  • klar  (05.06.17 04:45:19) 
klar ateş böceği sürüsü en mantıklı olanı bencede ne dersin


  • _k_u_z_g_u_n_  (05.06.17 04:47:41) 
Uzaylıdan çok meteoroloji balonu gibi duruyor o. Yukarıda hava rüzgarlıysa böyle savuruluyor tam olarak. Dünyanın en yaygın uzaylı sayılan nesnesi kendini.


  • aychovsky  (05.06.17 04:58:23 ~ 05:00:13) 
cep telefonu ile baya karanlık bir havada çekilmiş bir video var. bir ışık gidiyor, geliyor. uçak olabilir, meteor kayması olabilir, bir yıldız sönüyor olabilir. ancak bu olayı gökyüzünü o kadar izleyen kurumlar değil, Kastamonu'daki Mehmet kardeşimiz tespit ediyor. sen de gelip "olabilir mi ya lütfen olsun çünkü." minvalinde soru soruyorsun.

ayrıca başlığa da gereksiz espri olmasın yazmak neyin kafası? neye dair espri yapacağımıza da karışır oldu millet. çok itici bir tutum, oldukça normal cevap verebilecekken baya laf sokma moduna soktu beni mesela. yağmurdan kaçarken dolu yağdırmayın böyle iticiliklerle üstünüze.
  • i drive the hearse  (05.06.17 05:06:43) 
selam mulder, sadece başlığa cevap vereceğim: inanıyorum ama buralarda gezindiklerini dusunmuyorum.


  • denne  (05.06.17 05:44:41) 
bunun bir inanç konusu olduğunu düşünmüyorum. bilinç sahibi bir uygarlık, kendini belli edecek şekilde dünyaya gelirse bunu mutlaka kesin olarak anlarız. uzaktan huzme gördüm kesin ufoydu falan diye olmaz o.


  • zgrydn  (05.06.17 08:37:02) 
İki kere çok net gördüm. Yalnız değildim.


  • hasmetizm 2046  (05.06.17 08:47:17) 
UFO'dan kasıt eğer dünyada görülen bu tarz şeyler ise pek inanmıyorum.

Benim olayım şu: Evren, sadece dünyada yaşam olması açısından fazla büyük. Yani evrenin bir yerinde (hatta belki de milyarlarca farklı yerde) yaşam bence var. Hatta NASA birkaç yıl önce "20 yıl içinde dünya dışı yaşamı ispatlamış olacağız" gibi bir açıklama yapmıştı.

Dünya dışı yaşam ispatlansa bile bu yaşam formlarının (çok çok zeki olduklarını varsaysak dahi) dünyaya ulaşması şu anki fizi kanunlarına göre çok mantıklı gelmiyor. Çünkü yaptığımız gözlemlerin sonucunda "yaşam ihtimali olan gezegenler" bizden bilmem kaç milyon ışık yılı uzaklıkta olduğundan, ışığın bile bize ulaşması milyonlarca yıl süreceğinden zeki bir yaşam formunun bize ulaşması fiziksel açıdan çok mantıklı gelmiyor.

haa ilerde 'interstellar' filmindeki gibi bir solucan deliği bize yaklaşır, biz de içinden ölmeden geçmeyi başarıp evrenin bambaşka bir tarafında çıkarsak tabii bu söylediklerimi yutmak zorunda kalırım. ama o zaman da bu taraf ile iletişime geçilemeyecek ve aslında ne olduğunu bilemeyeceğiz.

baya karışık işler bunlar.
  • himmet dayi  (05.06.17 11:29:29) 
@_k_u_z_g_u_n_

Sanmam
  • klar  (05.06.17 12:27:24) 
Hayır,

Teknoloji ilerledi. Ortada insanların gördükleri, insan yapımı cihazlardır.


.
  • kartallar yuksek ucar  (05.06.17 12:36:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.