[]

breaking bad izleyenler baksınlar bi

1-bu skyler white neden bu kadar çok kötüleniyor
kadın kocasını aldatıyor işte. eeee yani ?
benim kaçırdığım çok daha önemli bir şey mi var ?

2-walter white ın bu kadar yükselmesi filan çok absürd değil mi ?
yani bana mantık dışı geliyor.
tamam diziye kötü demiyorum ama dizinin AŞIRI abartıldığını düşünüyorum.
sizce ? ve neden ?

 
dizi güzel ama efsane değil tabi katııyorum
bende sevmedim skyler ı ama o.ç. skyler diyecek kadar nefret etmedim.
ww yükselmesibir anda olmadı parça parça oldu para geldikçe büyüdü kaliteli mal rağbet gördü olayına geldi mevzu.
  • basond  (05.06.17 00:36:13) 
Skyler, Walter'ı aldattığı adamı paranın büyüklüğünü görünce dehlemişti. Hem Walter'a hayatı zehir ediyor hem de paranın sağladığı nimetlerden yararlanmaktan vazgeçmiyordu. İkiyüzlüydü. Ben bu nedenle sevmezdim.


  • auroraaurora  (05.06.17 00:40:00) 
Kocası ailesini kurtarmak için 45 derece sıcaklıktaki çölde meth pişirirken Skyler'ın kendi g.tünün havasında olması çok bencilce bir davranış. Skyler aptal bir kadın değildi. İstese kocasıyla W&S Cooking Corp. kurabilirlerdi. O ne yaptı? Ezik gibi kendini parasal açıdan güçlü bir erkeğe (Ted Beneke) teslim etti. Gerçekten güçlü olan sanatçı kocasını reddetti. Dünyada uyuşturucu kullanan binlerce insan var. Walter gibi bilimin içinden gelen adamların bu işte başarılı olması çok normal. Kimya zeka gerektiren bir alan. Düşük zekalı Meksikalılar sadece kullanmayı ve adam vurmayı bilirler. Walter aslında bir ezikti. Ezikliğini atmak için tüm bunlar yaşandı.

Ek olarak dizinin sonunda Walter'ın kendim için yaptım demesi de sonradan uydurulmuş bir şey. Walter bu işe para için başladı. Paranın amacı da ailesiydi. Sonradan yaptığı şeylerin önünü alamayınca o da sapıttı ve içindeki eziği açığa çıkardı. Skyler Walter'a kezbanlık yapmasaydı Walter mutlaka bir süre sonra bu işleri bırakırdı.

Edit: O sonradan ortaya çıkmış bir şey. Walter her şeyin başında bu işi ailesi için yaptı. Sonradan Skyler boynuzu takınca, o da kafasına göre yaşamaya ve ölene kadar bu işleri bırakmamaya karar verdi. Yalan Walter'ın g.tüne yuva yapmış. Onlarca kez yalan söyledi herkese. Onun ağzından çıkan lafa ne bakıyon sen.

Dizinin başında o kişiler yoktu. Senaristler bunu ezikliğe bağlamak istediler. Çünkü ezik bir adamın hikayesi dikkat çekecekti. Ben diziyi çok iyi anladım. Walter kendi için bir şeyler yapmak isteseydi meth üretecek bilgiyle fikirlerini çalan iki insana kızıp fen bilgisi öğretmenliği yapmazdı. Hikayedeki bu çelişki bile o kısmın sonradan uydurulduğunu anlamaya yeter.

Evet muhteşem bir senaryo. Eminim Amerika'daki fen bilgisi öğretmenlerinin birçoğu yüzde yüze yakın saflıkta metamfetamin üretmeyi biliyordur. İstediğini ciddiye alıp almamakta özgürsün. Ama yine de en sevdiğim dizinin Arka Sokaklar olmadığını söyleyeyim.
  • dissendium  (05.06.17 00:40:13 ~ 01:16:50) 
Dizi güzel ama abartılıyor.skyler white da bu kadar nefret edilecek bir kadın değil. Aynısını erkek yapsa bu kadar nefret edilmezdi, erkek egemen bakış açısı vb.vb.


  • doxanikee  (05.06.17 00:43:25) 
skyler'a kızmak saçmalık.

ama dizi efsane ona laf yok
  • burya  (05.06.17 00:48:10) 
Dizi bizlere abartı gelebiliyor ama alt metinlerinde amerikan kültürü, edebiyatı ve diğer unsurlara gönderme var. Amerikada sevilme nedeni bu.

Skyler hakkında bir fikrim yok iyice unuttum zaten. Ama ww'in büyümesi zamanla oldu, kimya dehası vardi ve bu egosuyla birleşti.
  • cabiday  (05.06.17 01:04:05) 
Diziyi izlerken kadına gıcıktım her aşamada.

Efsanevi değil dizi evet ama güzeldi işte
  • gazozailacatmauzmani  (05.06.17 02:20:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.