[]

eski nüfus cüzdanı ile bir işlem yapılır mı?

evlendikten sonra soyadı değişmiş.
ama eskisi kayboldu.
yani artık o isim ve soyisim de biri yok.
o kimliği bulan biri adına hat çıkarabilir ya da ne bilim art niyetli bir şey yapabilir mi?
sonuçta anne baba adı seri no vs bilgileri mevcut.

 
kimliğini yenilersen yapamaz yenilemezsen yapar. soyadın değişse bile yenisini almadığın sürece geçerli kimliğin o..


  • nrmnm  (04.06.17 22:00:28) 
evlilik sebebiyle soyadim degistiginden yeni kimlik icin basvurdum gecen hafta. Bana gecici kimlik belgesi yerine gecen bir kagit verdiler. Artik eski kimliginiz gecerli degil, bu kagidi kullanacaksiniz yeni kimliginiz adresinize gonderilene kadar, dediler.
Ama yine de kayip ilani/bilgisi vermek gerekir mi herhangi bir yere nufus mudurlugune sorsaniz en iyisi sanki.

  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (04.06.17 22:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.