[]

Uçan yazar geri gelir mi ?

nickini vermek istemediğim bir yazar kısa bir süre önce uçmuştu, bir baktım geri gelmiş hem de bütün entryleri ile. Bu mümkün mü ? mesaj atmak istemiyorum, zaten büyük ihtimal mallar listesindeyimdir.

(bkz: eksi sozluk genel affi)
(bkz: mallar listesindekiler icin genel af ilan etmek)

 
gelebiliyor evet. ben de rastlamıştım bir kaç kişiye uçup uçup gelen.


  • pispinti  (25.08.07 00:04:16) 
hakikaten yanli$ bir $ey varsa geri gelebiliyor diye biliyorum.
ileti$im butonu var, malum.
bir ornek de, 'yersen'.
  • sourlemonade  (25.08.07 00:05:46) 
(bkz: telvin/@ssg)


  • agk  (25.08.07 00:30:36) 
galadnikov +1. ayrıca örnek bkz: sozluk.sourtimes.org


  • yersen  (25.08.07 00:30:37) 
bende gittim geldim ama direk ssg ile konuşmuştum hatta benimle aynı durumda olan bir yazar daha vardı. ama dönünce karma falan gitmiş oluyor tabi.


  • can itin  (25.08.07 01:19:11) 
Ohooo, uçtuktan sonra geri gelen onlarca yazar var..


  • flawless victory  (25.08.07 01:26:07) 
ben de rastladım bi tanesine... forrestgump mıydı neydi dallamanın nicki... bi de şurda marifet gibi anlatmış uzun uzun... #9754849


  • forrestgump  (25.08.07 01:49:10) 
ben de gidip gelenlerdenim. nedeni de "kişisel bilgilerimi güncellememek" idi. o sıralar kişisl bilgiler ayarlar'dan güncellenmiyordu. sözlüğe ilk kayıt olurken yazılıyordu ve değiştirilemiyordu. ben sebebini anlayamadığım bir şekilde uçtuktan sonra ssg ile birkaç kez mailleştim (hala durur bu mailler) ve kişisel bilgilerimi güncellemediğim için uçtuğumu öğrendim. benim uçma tarihim, (bkz: #7102016) entry'sinin girildiği tarihten beş gün önceydi. durumu bizzat ssg'ye açıkladım ve haklı görüldüm. entry'ler gitti ama olsun.


  • kibritsuyu  (25.08.07 08:32:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.