[]

Hoşlandığın kızın aylar sonra mesaj atması

Böyle arkadaş kalıp buralara birlikte gidemez miyiz ben senle buluşmaktan çok zevk aldım falan diye sormuş? Çok pis hoşlaşmıştım lan bu arkadaştan. Yani şu an başkasıyla görüşüyorum ama yok yanından geçmiyo hislerim.

Siz ne derdiniz? Sikerim ulan mı derdiniz?


 
değmez. açık açık söyle benim duygularım daha farklı diye. böyle karşı tarafın duygusal olarak çalkantıda olduğu bir anı kollamak baya çirkin bir şey bana kalırsa. kollamak diyorum çünkü seni tanıyor belli ki ve mantıklı kafasıyla senden hoşlanmadığını düşünüyor. bu işin oluru ancak vegas'ın dediği gibi kandırma ile olur. o da öyle olacağına olmasın zaten olacağının garantisi de yok kendine yazık etmiş olursun.

edit: gerçi aylar sonra mesaj atma detayını tamamen gözden kaçırmışım. aylarca neden konuşulmadı o da önemli.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.06.17 20:09:18 ~ 20:37:20) 
Aylar sonra dediğime bakmayın, 2 ay mesaj atmadı hiç.

Bense en son 1 ay önce baya duygusal bir şekilde doğum gününü kutladım.

@proletarier, beni umutlandırıp beni daha çok kırmak istememiş kendi söylediğine göre.

@tolkien, bi ümidim yok zaten ya. Kız çok dengesiz zaten, bi istemiyorum dedi, bi görüşelim dedi, bi senden hoşlanıyorum dedi, bi biz ayrı dünyaların insanıyız çekti, ama işte çok hoşlandığımdan kalbime laf anlatamıyorum :/
  • noluyo yaa  (04.06.17 20:44:57) 
HAAA. kız zaten anlamış senin olayı. daşak oğlanı olma boşver. sie ben istemiyom ama zaa xdxd de iyice dumur et.

yani böyle insana verebildiğin en absürt tepkiyi ver mala bağlasın boşver sen de unutmaya çalış.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.06.17 20:56:54) 
yedege almis abi seni iste son 5 dk oynatip veya kendi golu atip baskasini bulana kadar oyle zaman gecirmek istiyor seninle. sen ne yapmak istedigine karar ver de yedek olup kendinle oynattiracak misin yoksa oynattirmayacak misin


  • yeni dunya duzeni  (04.06.17 20:59:16) 
çok istiyosun ama hiç bulaşma derim ben


  • mirty  (04.06.17 21:01:42) 
kendine masraflarını yıkacak sponsor arıyor. paran bolsa şansını dene .


  • uzman pratisyen  (04.06.17 21:22:26) 
@proletarier, sie demedim de valla bilemiyorum düşünmem gerek falan dedim..

@yeni dunya duzeni, haklısın bildiğin yedek oyuncu yaptı işte beni, ama çok mala bağlıyorum konu bu kız olunca. Başkası yapsa cevap bile vermez, siler geçerdim.

@yeni dunya duzeni, kız hiç ama hiç öyle biri değil. Hatta tam tersi desem yeridir. Parası var, iyi bir yerde işi var. Buluştuğumuzda bana bir şey ödetmiyordu(ya da deniyordur) falan.
  • noluyo yaa  (04.06.17 22:35:28) 
Best course of action: Cevap yazmamaktı.


  • twelfth  (06.06.17 12:27:10 ~ 12:27:30) 
@twelfth, ya normalde yazmazdım da kız gerçekten beni çok etkiledi. Zaten mesaj attıktan sonraki gün de onun iş yerinde iş görüşmem vardı. Ben de iş görüşmesinden çıkınca mesaj attım dayanamayıp.


  • noluyo yaa  (06.06.17 15:00:51) 
Bence duygularına sahip çıkmaya başla. "Dayanabilmek" üzerine çalış derim. bundan sonra iletişime geçme.


  • twelfth  (07.06.17 09:49:43) 
@twelfth,

Abi o zor ya. Kızın iş yerinde çalışmaya başlamam çok olası. Ki zaten hala hoşlanıyorum ve ben iletişime geçmedim, 1 aydır yazmıyordum o yazdı. Ben de hazır onun iş yerindeyken mesaj attım..
  • noluyo yaa  (07.06.17 23:10:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.