[]

Onur Ünlü Uzmanları(görünen adam)

Şimdi ahali Onur Ünlü, genelde projelerini yıllar önceden spoiler veren bir adam. projelerinde hep birbir ile ilişkili şeyler bulmak mümkün. şimdi ben şöyle bir şey hatırlıyorum ya "sen aydınlatırsın geceyi" filminde, ya da "itirazım var" filminde bir karakter ötekine "normal olan nedir, mesela herkes görünmez olsa da, bir sen görünür olsan." gibi bir şey söylüyordu. o sahneyi arıyorum. hangisindeydi, tam hangi sahnedeydi ?

hatırlayan var mı? büyük ihtimalle sen aydınlatırsın geceyi filminde geçiyordu. orada bir yarı saydam güvenlik görevlisi, bir de normalde görünmez ama sadece aynalarda görünen bir ilkokul öğretmeni var cemal'in.

?

 
Sayılan filmleri izlemedim lakin alıntı çok tanıdık geldi. Güneşin Oğlu olabilir mi acaba?


  • devilred  (04.06.17 17:44:36) 
Uzmanı değilim ama dediğiniz sahne çok büyük ihtimalle sen aydınlatırsın geceyi'dendi. Bir sahne vardı cemal "biz olmasak ne olurdu ki?" temalı bir konuşma yapıyordu. oradan olabilir belki. tam hatırlayamadım o sahneyi.


  • ravenclaw  (04.06.17 19:25:20) 
leyla ile mecnun'da görüncek adam vardı.


  • Apocalypse  (10.06.17 18:12:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.