[]

Bu masaüstü bilgisayar satılsa ne kadar eder?

Merhabalar,

Sanırım 3 sene kadar önce topladığım masaüstü bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ama fiyat olarak ne kadar eder bilmiyorum. Fikir verirseniz sevinirim. Özellikleri aşağıdaki gibi. Her parçanın kutusu da mevcut. Bazı parçaların güncel olduğunu düşündüğüm fiyat linklerini koydum.

- INTEL i5 3570K 3.4Ghz
- 8GB DDR3 Corsair Vengeance Ram (Corsair CMZ8GX3M2A1600C9R Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 XMP Dual Kit)
- Asus Radeon HD 7870 DirectCU II TOP 256Bit PCI Express 3.0 x16 GDDR5 DrictX 11
- Corsair GS 128GB SATA3 SSD (www.n11.com
- WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (www.hepsiburada.com)
- Asus P8 Z77-V LX Anakart
- Cooler Master Hyper T4 CPU Cooler (www.hepsiburada.com
- Cooler Master HAF 912 Advanced GX 80Plus 750Watt MidT Kasa (www.hepsiburada.com)
- Samsung S23B350H 23" 2ms LED Ekran (HDMI/Analog çift giriş)

 
sıfır fiyatını al, ikiye böl


  • gezegen olan pluton  (04.06.17 14:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.