[]

hayvan satmak

yasak değil mi bu? öyleyse nereye şikayet edelim?




 
Yasak degil.bazi belediyeler musade etmeyebiliyor sadece.


  • duptıs  (04.06.17 12:56:03) 
Facebook'ta bireysel olarak köpeğini satan bir arkadaş gördüm.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (04.06.17 12:56:17) 
Petshoplarda satisa dair bir yasak yok,kosullari uygunsa satabiliyor,sadece bazi belediyeler musade etmeyebiliyor,petshoplarda bakin satmiyoruz cok siriniz biz gibi bir tutumlari var ama git cins kedi kopek sor abi bi arkadasmda var aslindaya donuyor konu.

Bireysel hayvan satisina dair hic bir kisitlama yok.

Ben evcil hayvanlarin her turlu alim satimina karsiyim.ama halam bunun aksini dusunuyor.evinde cok sayida cins hayvani var ve bunlarin yavrularini ucretsiz verdiginde insanlarin hic bir bedel odemeikleri icin rahatca sokaga attiklarini dusunuyor.bu konuda haklida aslinda sezonluk kopek alan insanlar var ,cok yakinimizda varlar.olabildigince pahaliya satiyor kendisinden yavru istendiginde,ne kadar pahali o kadar cok bakarlar dusuncesinde,uzucu olan genelde onun hakli cikmasi.
  • duptıs  (04.06.17 13:10:00) 
yasak değil. kadıköy belediyesinin kendi uygulaması da idare mahkemesinden geri döndün.


  • müftü  (04.06.17 13:31:23) 
Egzotik veya nesli tehlikede olan hayvanların satışı yasak galiba.


  • atomunicindekiduraganelektrondalgalari  (04.06.17 14:24:06) 
cok bilgim yok ama belki vergi kaciriyor gibi sikayet edebilirsiniz?


  • bir varmis bir yokmus  (04.06.17 14:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.