[]

Ekşileaks

eksisozluk.com

bilgisozluk.com


Bilgi sözlükte iddiaya göre Koru Hastanesi'nden 45 bin liraya anlaşılmış. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Evet sözlük ticari bir platform ama bu beni üzdü.

 
böyle bir olay gerçekse eğer kesinlikle şaşırmam. ekşi yönetimi bu krizi korkunç bir şekilde yönetti, sözlükte yaşanan bir çok tartışmadan hiç ders almamışlar, hep mağdur olanlar yazarlar oldu. sadece bir şey ekleyeceğim: ekran görüntülerindeki font değişiklikleri, mail adreslerinin yerlerindeki değişiklikler, "from, sent, to" alanlarına yazılanların orantısız olması vs gözüme çarptı. dediğim gibi, her şey olabilir. fakat ortam zaten karışıkken temkinli yaklaşmakta fayda var.


  • mizore  (04.06.17 03:56:51) 
Açıklama gelmiş, ne derece doğrudur bilinmez.

"ekşi sözlük ve koru hastanesi’nin iş birliği yönündeki iddialar ve yazışmalar baştan aşağı, tamamen yalandır.

ekşi teknoloji teklif mektubu olarak sunulan belge sahtedir, böyle bir teklif verilmemiştir.

hazırlanmış sahte belgede geçen social iq arayüzü diye bir çalışmamız hiçbir zaman olmadı. kaldı ki, 4 yıldan fazla süredir hiçbir sosyal medya hizmeti vermiyoruz. bu çerçevede sosyal zeka (social iq) şirketi de aktif olmadığı gibi, resmen de tasfiye halindedir ve tasfiye süreci sonuçlanmak üzeredir.

ayrıca, geçtiğimiz günlerde koru hastanesi’ni temsilen sm360 isimli firma kurumsal hesap istediği halde, durumun hassasiyeti nedeniyle bu taleplerini reddettik.

koru hastanesi’nden veya bu şirketle doğrudan veya dolaylı bağlantılı hiçbir şirket veya şahıstan hiçbir şekilde hiçbir ödeme alınmamıştır. bu şirketle veya yöneticileriyle hiçbir bağlantımız ve/veya ticari olan/olmayan ilişkimiz bulunmamaktadır.

bu ithamların sahte belgelerle taban bulmaya çalışan kasıtlı bir karalama kampanyası olduğu açıktır.

bu tür yalan iddiaları ortaya atan, bu amaçla sahte belge oluşturan veya bu gibi çirkin ve yalan ithamları besleyenlere karşı her türlü yasal girişimde bulunulacaktır."
  • md11  (04.06.17 04:06:52) 
beni ucurabilen sozlukten ne bekliyoruz ki amk? bitmis bitmis


  • pgup  (04.06.17 11:11:45) 
bu kadar olaya rağmen hala oturup ekşisözlükt yazı yazmayı, yazılanları okumayı bırakmayı akıl edemiyorsunuz ama.

mini-hükümet ekşi sözlük. aynı mantık burda da çalışıyor.

duyuru var benim için sadece, sözlükle çok işim yok artık.
  • liriamer  (04.06.17 12:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.