[]

4000-5000 TL - görüntü ve ses sitemi

4000-5000 TL civarı bir para (yılbaşında aldığımız çeyrek bir bilete para isabet etti bir kısmını da yedik :)) ile bir sistem kurmak istiyoruz. Lakin hiçbir şeye karar veremedik. Sorularımız şu yönde:

maç yayın ihalesini digiturkün aldığını varsayıp elimizdeki eski (siyah) kutuyu değiştirmeden yani hd tv abonesi olmadan..


1- lcd, plazma veya led tvlerden biri olabilir. 32' büyüklük yeter büyüklük. fazlası fazla yani bunun için. (digiturk eski tip kutu görüntüsü leş olmamalı) daha doğrusu sizin evde de bu ikililerden hangisi var gözlerimiz bozulacak diye korkuyor musunuz? Çoğunlukla kanld, show tv, star falan izliyor annem.
2- bu televizyondan veya digiturk üzerinden çıkış alabileceğimiz bir ses sistemi. 5+1 olursa iyi olur tabi.
3- internetten indirilen ve dvd ye çekilen dvdrip, divx, kiralık dvdleri oynatabilecek ve sorun çıkarmayacak tabiki ses sistemine bağlanabilecek bir player.

Digiturk eski kutu görüntüsü en önemli kısmını oluşturmakla beraber; bir sistem veya elektronik aletler topluluğu önerirseniz sevinirim. Bir de sehpa alırz mis gibi olur oturma odamız..

 
telesetten bir tv ünitesi 650 tl
sony w5500 40 inç lcd tv : 2500 tl (2200-2900 arası)
logitech z5500 ses sistemi 1000 tl (700-1100 arası)
xbox360 800 tl
wd live tv + hdd 500 tl
uzaktan kumanda media center yaklaşık 50 tl
bu sistem orta seviye alemlerin kralıdır itiraz eden olacağını sanmıyorum.
digiturk ya da teledunya hd tavsiye olunur. tabi bu sistemle tv izlenmez.
  • ozdek  (13.01.10 22:51:40) 
lcd veya led tv alırsınız plazma almayın zaten bulamazsınız buyuk ihtimalle ve 42"ten daha küçük olmasın full hd olsun. marka samsung ya da lg olsun modele karar verirsiniz. lg veya samsung un lcd tvleri sony den kesinlikle daha iyiler.


  • rurouni  (14.01.10 02:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.