[]

arkadaşlarıma bakıp bakıp üzülüyor, zaman zaman ağlıyorum.

aslında çoğu zaman ağlıyorum.
bir kendime bakıyorum, bir de onlara; ben hiçbir başarısı, albenisi veya bir noktada yetkinliği olmayan biriyim. onlarsa çeşitli alanlarda başarılı olmuş, istediklerini elde edebilmiş, zeki ve yakışıklı yakışıklı gezinen insanlar. yani benden kat kat üstünler. ne zaman onlarla buluşsam bu gerçek yüzüme defalarca çarpıyor. kendime bakıp "ulan şunun yakışıklılığına bak, bir de kendine bak!", "bir şunun zekasına bak, bir de senin aptallıkla dolu geçmişine...", "bir şunun mesleğine bak, bir de kendi işsizliğine..." gibi şeyler düşünüyorum, anında ruh halim eksilere iniyor. hepsine gıpta ediyor, hayranlık besliyorum. yani normalde hep kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum ama bu arkadaşlarımı görünce tavan yapıyor, koyverip ağlıyorum. nasıl kurtulabilirim ki bundan?



 
bunlar senin için bu kadar önemliyse kendini bu noktalarda geliştirebilirsin. denedin ve olmamışsa da kabul edip kendini benimsemelisin. mutlulugun bir seyleri kabullenmek ve benimsemekten gectiğini düşünüyorum.

çok basit ve sıradan olucak ama mesela sağlıklısındır falan.... aman ne bileyim üç günlük dünya
  • yuvarlanantencereninkapagi  (04.06.17 00:36:25) 
şunu izle
youtu.be

  • rentts  (04.06.17 00:36:45) 
anladığım kadarıyla sosyal medyadan takip ediyorsun. sosyal medyada dünyanın en başarısız en ezik en mal insanı bile kendini harika biri gibi gösterebilir çok takılma.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.06.17 00:37:48) 
Bu sekilde dusunursen kurtulamazsin.
Yazin gayet iyi ve zeki birisin. Oyle anlasiliyor.
Yakisiklilik falan da gorecelidir. Sac sakal sekli, giyim, sporla kendini daha iyi hissedebilirsin.
Is durumu da disaridan goruldugu gibi olmayabilir. Bugun olmasa da sen de guzel bir is sahibi olabilirsin.
Bazi seyler sans falan ama bircok sey de degistirilebilir. Iyi ya da kotu yönde. Dusuncelerin de öyle. Iyi ve olumlu yonde degistir düşüncelerini oncelikle.
  • runagain  (04.06.17 00:40:03) 
50 sene sonra hepsi olmus olacak, sabır.;


  • partizan  (04.06.17 01:20:23) 
Yariş icinde yasamak cok zor valla. Yazik sana. Olmayan hayali bir yarişa kendini kaptirip akip giden guzellikleri kacirma diyecem ama aslinda sana da hak veriyorum. Cunku hep cocukluktan beri, okullarda olsun surekli yaristirildik. Bence biraz hayatin manevi yonlerine odaklan. Sukretmeyi oğren mesela. Belki cok parasi olan insanlar hayattan senin aldigin keyfi alamiyor bilmiyoruz. Mesela dun kendi kendime dedim ki, yeryuzunde iğde ciceklerinin kokusunu bilmeden yasayan insanlar var. Ne aci.


  • for day to break  (04.06.17 14:45:35) 
herkesin karakteri aynı değil kendi karakterine yakın kişilerle takıl veya yalnız kal.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (07.09.17 19:34:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.