[]

Bağımlı mıyım?

İyi geceler. Son bir yıldır hafif derecede başlayıp son bir ayında şiddetlenen bir rahatsızlığım var. Yani tam olarak rahatsızlık mı onu bile bilmiyorum. Ernet (eski usul tuvalet koku gidericisi), onların lavabo için olanları ve amonyakli cif kokluyorum. Gün içinde aklıma gelince çok zorlanıyorum. Evdeyken daha kolay. Bazen gece yatagimdan kalkıp koklayıp yatıyorum. Bazen de yediğimi hayal ediyorum ve yemekten korkuyorum. Benim derdim ne? Bağımlı mıyım? Bundan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor nereye basvurayim?




 
bağımlı gibisin.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (04.06.17 00:46:54) 
Cifin kokusu benim de çok hoşuma gidiyor. Çok sık değil ama arada canım çekiyor.


  • curukturpkokusu  (04.06.17 00:56:18) 
bağımlı olmuşsun. bence bu durumun farkında ol ve kontrol et kendini. öncelikle dene aklına bu geldiği zaman bunun yerine başka şeyler düşün zihnini başka bi kanala odakla nefes alıp ver düzenli bi şekilde. nefesine ve zihnine odaklan. aşılamaycak bi sorun değil, yeter ki bilinçli ol. bunun sana ve bedenine zararlı olduğunun farkında ol kendini sev ve koru. istersen yaparsın iste!


  • total paranoia  (04.06.17 01:09:07) 
Bi kan testi yaptırın, bişeyleriniz eksik olabilir.

misal --> www.meleklermekani.com

Normalde yenilmeyen maddelerin yenilmesi şeklinde görülen hastalığa, “pika” adı verilir. Bu maddeleri yemenin 1 aydan fazla sürmesi gerekir. En çok buz, kül, killi toprak, kağıt, saç, kiremit tozu, badana sıvası, yaprak, çamaşır kolası gibi maddeler yenilmektedir.
Demir eksikliğine bağlı kansızlık, kalsiyum, çinko eksikliğinde görülmekle birlikte, 1-3 yaşları arasındaki çocuklarda ve beyin özürlülerde bu maddelerin yenilmesi söz konusudur. Çocuklarda 2-3 yaşından sonra görülmesi, zeka geriliğini akla getirmelidir. Bu yeme bozukluğu davranışı, eksikliğini hissettikleri demiri arama olarak kabul edilmekktedir.
  • bipolar  (04.06.17 01:13:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.