[]

Kuş

Evet böylesi mükemmel bir başlıktan sonra sorumu sorayım. Ben evde yokken iki kez balkon tarafından odama kuş girmiş. Korkudan ortalığı pisletmiş biraz. Neyse temizlendi sorun değil de bu hayvancağız çıkmaya çalışırken epey bir korkmuş. Hatta bugün tekrar balkonda yakaladım. Acaba kendine yuva kurmaya mı çalışıyor? Kaçmaya çalışırken kendisine zarar verecek diye endişeleniyorum, yoksa istediği kadar misafirim olsun. Bu kuşun nedir derdi? Pek konuşkan biri de değil anlatmıyor bir şey.




 
bi kuş yuvası alıp balkona koyman iyi olur.
ben öyle yaptım. 5-10 tl bi şey.

  • sanrı  (03.06.17 13:13:31) 
camlara çarpıp ölmesin diye aksesuar bir şeyler uydurun asın etrafa, ya da poster perde gibi bir şey asın geçici bir süre. o kuşun derdi muhtemelen yuva kurmak, var mı balkonda saksı bitki filan? varsa çeşitlendirin. bir üstteki arkadaşın dediği gibi yuva koyun, çok büyük olasılıkla kullanmaz ama en azından iletişimin ilk ayağı kurulmuş olur :)


  • evde liyakat kalmamis  (03.06.17 13:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.