[]

bitcoin/altcoin hakkında sorular

Uzun süredir forexle falan uğraştığımdan trade kovalamak istemiyorum. daha çok al ve unut için uzun vadeli coin arıyorum.

önerileriniz var mı? ( Stratis-eth ve ripple öne çıktı benim açımdan)

bu konularda çok az şey biliyorum.

1)ucuz bir altcoin'i 200 dolarlık alıp 3-4 sene unutabiliyor muyuz?
2)Hacker saldırıları çok oluyor diyorlardı bitcoin için bu ne demek? birisi hesabımızı mı hacklıyor o altcoin artınca?
3)coinimiz değer kazandığında atıyorum 3 sene sonra bunu nasıl çekebiliyoruz?

umarım saçma-komik şeyler sormamımışdmr kusura bakmayın :)

 
1- Unutursunuz.

2- Hack saldırıları borsalara yapılıyor. Eğer borsada yani borsanın cüzdanında tuttuğunuz coininiz varsa çalınmış oluyor. Uzun süre beklenilecek ise bilgisayarınıza cüzdan kurup oradan muhafaza edersiniz.

3- Borsalarda bozduracaksınız coininizi, basit bir işlem.

İşin uzmanı değilim fakat şu an bitcoin dahil her şey spekülasyonlar sonucu çok fazla değerlendi. Uzun süre tutmak için zaten yeterince değerlenmiş olan coinleri almazdım. Ya yeni çıkan gelecek vaat eden coinleri kovalayın ya da bekleyin fiyatlar düşünce alırsınız.
  • Depik  (03.06.17 14:04:44) 
Sorulara cevap verilmiş ancak sunu ilave etmek isterim:

Bence su an hicbir altcoin 3-4 sene unutulacak güvenilirlikte değil. Belki ethereum ondedir ama sonuçta hepsi patlayabilir. Aşırı rekabet ve hype var, insanlar gelecekte degerlenecek düşüncesi ile surekli altcoin sisiriyorlar ama bu yarıştan cok azı sag kurtulacak. Sag kurtulan cok kazandirirken, digerleri çöp olacak.

Son donemde cok fazla soru geliyor bitcoinle ilgili ama bu sorular temel bilgiden yoksun geliyor. Klise olacak belki ama bu ise araştırmadan girilirse cok kaybettirir.

Bu arada kis aylarina kadar duzeltme bekliyorum basta bitcoin olmak uzere hemen hemen tüm coinlerde
  • dafuq  (03.06.17 14:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.