[]

Nat Geo Seslendirme

Merhabalar.

Nat Geo'da yayınlanan ve Einstein'ın yaşamını konu alan Deha adlı dizide Albert Einstein'ı seslendiren beyefendinin ismini bilen var mı? Nat Geo maalesef seslendirme sanatçılarının isimlerine yer veren bir alan hazırlamamış web sitesinde. Aramalarda da sürekli Mazlum Kiper'in ismi çıkıyor.

İsmini merak ettiğim beyefendinin aklıma gelen bir başka seslendirme işi de Spiderman çizgi filmi her ne kadar alakasız da olsa. Benim kulağımda ilk o sesle yer aldığından haliyle.

Ayrıca diğer Nat Geo seslendirme sanatçılarının isimlerine de ulaşabilirsem çok sevinirim. Bu arada seslendirme işi ile ilgilendiğimden değil, tamamen sanatçıları merak ettiğimden araştırıyorum.

 
Murat Şen imiş, merak edenler veya daha sonra aratacaklar için bu bilgi de burada dursun.


  • rakunzelll  (03.06.17 02:48:52) 
Murak Şen aynı zamanda Jack Sparrow'un da sesi.
Bu sıralar Nat Geo'da Fatih Özacun, Barış Özgenç, Talha Sayar, Selçuk Kıpçak gibi sanatçılar seslendirme yapıyor duyduğum kadarıyla.

  • faideli bilgiler  (03.06.17 03:58:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.