[]

Spor ve zayıflama

Selam kardeşler, ben zayıflama sürecindeyim. Diyetim güzel gidiyor, kilo verebiliyorum. Fakat sporla biraz hızlandırmam lazım.

*Şu an hali hazırda bir saat yürüyüş ve koşu arası bir şey yapıyorum ama yeterli değil. Bütün yaz boyunca havuz imkanım var. Orda planım şu: Bir saat kulvarda gidip gelmeli antreman sonra yarım saat veya 1 saat dinlenme böyle böyle saat 11den akşam 6' ya kadar geçirmeyi planlıyorum haftaiçleri.

*Sizce bu iyi bir yöntem mi? Sadece zayıflama için değil havuzda olmak keyifte vericek, şezlongta kitap okumaca filan. Yüzmekten kastım da öyle köpek tarzı filan değil.Baya baya kulacla tempolu bir saat özel kulvarda yüzme.

*Bu sekilde bir hareketlilik hali - diyet devam edecek şekilde- beni başarıya ulaştır mı? 10 kilo verdim hali hazırda.Kaldı 15 kg.Eylül 15'e kadar gidebilirse çok iyi olcak.

*1 saat yüz sonra çık evine git mi dersiniz? Onu da yapabilirim de valla yapacak hiç bir şeyim yok gündüzleri. Maksimum eforla geçirsem günü böyle yaparak daha iyi gibi.

 
Aldığın kalori harcadığından az olursa kilo verirsin. Spor sadece harcadığın enerjiyi artırır. Yöntemi, başarısı falan hikaye bu kadar detaya inip karmaşık hale getirme kilo vermeyi.


  • diffarentiationation  (03.06.17 00:22:04) 
Spor yapmanın yağ yakımına etkisi %10 ya vardır ya yoktur, yağ yakımı tamamen hormonlarla alakalı bir durum, spor yapmak bu hormonların salınımını etkiler biraz o kadar. Yoksa spor yaptım kalori yaktım gibi bir şey gerçekçi değil bu anlamda. Yani 500 kalori yakarsın ama bunun ne kadarı yağ ne kadarı şeker ne kadarı protein bilemezsin ama genelde düşük bir miktarı yağ olur. Ama IF gibi bir beslenme programıyla 16 saat durmadan yağ da yakabilirsin, önemli olan beslenme rutinin. Beslenme programın iyiyse hedeflerine ulaşabilirsin ya da ulaşamazsın, bunu denemeden bilemeyiz. Onun dışında, havuz olayları biraz riskli bir uygulama kilo verme programı için. Yüzerken genelde anaerobik moda çok geçildiği için bol miktarda şeker yakıyorsun, fazladan yakılan şeker kan şekerinin düşmesine neden olduğu için insanlar genelde çok acıkıp yemeğe gömülüyorlar, o da başladıkları noktaya dönmelerine neden oluyor. Ben koşu- yürüyüş tarzı devam etmeni, arada da yüzmeni öneririm.


  • angelus  (03.06.17 01:06:38) 
hiit denen egzersizleri bir araştır.


  • anten  (03.06.17 01:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.