[]

taylandda para işleri

kredi kartı? Dolar? Havaalanında yerel para almak?
hangi yöntem en iyisi?



 
Dolarla gidip döviz ofisi ya da banka şubesinden yerel para almak.


  • cakabo  (02.06.17 23:01:23) 
en temiz yöntem, oradaki atmlerden vadesiz tl hesabından oranın parasını çekmek. dolar ya da euro geçmeyen ülkeler için hep öyle yapıyorum, en az zararla çıkıyorum.


  • manuel mandalina  (02.06.17 23:56:09) 
Dolarla gidip havaalanında sizi şehre ulaştıracak kadar para çekmeniz en iyi yöntem olur. Şehirde bir kaç exchange ofisinden kurlara bakıp en yüksek olanını tercih edin.


  • yorgunpanda  (02.06.17 23:59:15) 
havalimanında az bi dolar bozdurun şehirde kalanını bozdurun
ama şunu unutmayın 1 adet 100 dolar bozdurmak ile 5 adet 20 dolar bozdurmak farklı tek 100 dolara daha iyi para veriyorlar.

  • basond  (03.06.17 19:50:23) 
Otel haric hicbir yerde kart kullanmadim.

Yaninizda yeterli miktarda dolarla gidip, herek oldukca bozdurmak en iyisi.
  • kint  (03.06.17 19:54:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.