[]

Sony Servis Fahiş Ücreti

Merhaba

Bu servis ücretleri belirli bir tutar üzerinden faturalandırılımak zorunda değil mi?

Sony kamerada LCD ekrana giden kablo sıkıntısı var.

İnternette arattığımda kablo 4 sterlin. Yani 20 TL.

www.ebay.co.uk

Servis diyor ki, işçilik 70 kabloda 95 TL. 165 liraya sorunu çözerim.

Nasıl olurda 20 TLlik kablo 95liraya çıkar? Sony bu türden fahiş tamiratları engellemk için birşey yapıyor mu? Merkezi arasak bir sonuç elde edilebilir mi?

Saygılar

 
bu urunler genelde OEM denilen, markasiz urunlerdir. orijinalinden kalitesizdir genelde, nadiren daha kalitelisi de cikabilir. ama sonucta sony'nin fazladan urettirip stok yaptirdigi, lojistigini ayarladigi urun degil. zaten o fiyata kargo dahildir, belki de japonya'dan veya çin'den gelecek o film kisa surede. sony'nin egittigi ve yetki verdigi, marka degerini emanet ettigi kisi tarafindan takilacak vs. o yuzden fiyatlar boyle.

eger parcanin o fiyatta olmadigindan eminseniz merkezi arayip teyit ettirin. su parcanin fiyatina bu servis bunu dedi diye. servis ekstra ucret koyuyorsa kulagini cekerler. ama muhtemelen gercek fiyatidir.
  • icim urperiyor  (02.06.17 21:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.