[]

vitamin takviyesi hap tavsiyesi

sabah yorgunluklarına çare olarak malum reklamlardan ve sözlükten denk geldiğim 3 ürün var hangisini alayım ya da bunlar haricinde tavsiyeniz var mı. bi soru daha bunların placebo olma ihtimali ne kadardır sizce.
1.supradyn
2.pharmaton
3.medigard

 
supradyn ve ya solgar


  • 1917  (02.06.17 20:47:44) 
bence genel bir check up daha onemli cunku sabah yorgunlugunun kaynagi once ogrenilecek, daha sonra nedeni ogrenilecek. misal ben de vitamin eksikligi vardi fakat besinlerle alamiyordum cunku benim sindirim sistemimde olan bir yaradan dolayi ben benim vucudum ememiyormus bu vitamini, boylece igne ile verildi. bir de yine her vitamin eksikligi bu genel multi vitaminlerle telafi olmuyor cunku cok dusuk kalabiliyorlar. bu durumlarda ilk once normale gelmesi icin bir yuksek doz verebiliyorlar. misal d vitamini olayi. yani en guzeli bir asm'ye gidip basit bir test talep etmek. oradan ilerlemek.


  • mavicorap  (02.06.17 20:52:40) 
Bu hapların hiçbirisi ezbere kullanılacak şeyler değil. Tamamen pazarlama çabasıyla enerji verici, dinç tutucu şeyler gibi gösteriliyor. Bunlara kanmayin, vitamin takviyesi eğer kan ölçümlerinde düşüklük çıkarsa o zaman verilir.


  • doxanikee  (03.06.17 00:06:33) 
öncelikle kanına baktırmanı öneririm.

ben kansızlık tedavisi görüyorum ama aa taşıyıcılığı da var, fazladan halsizlik yapan. aile hakimine sordum, istersen bi farmaton al, bi kutu iç bakalım dedi. iyi hissettirdi fakat hayvan gibi yemeye başladığımı farkedince bıraktım. geçende yine bi ihtiyaç duyunca eczacının önerisiyle solgar vm-75 aldım. ne zaman içsem kötü hissediyorum. bu bana folik asitte de olmuştu. doktor yanlışlıkla fazla doz vermiş, çok kısa sürede değerlerim normalin üstüne çıkmış farkına varmadan, ilacı her içtiğimde daha kötü hissediyodum. tahlil yaptırınca ortaya çıktıydı olay.

özetle kanına baktır, gerekeni doktor önerir.
  • manuel mandalina  (03.06.17 00:20:21 ~ 00:21:04) 
Bunlar bende işe yaramadı ama krill oil mutlaka incele derim. Baya etkili


  • part time pollyanna  (03.06.17 15:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.