[]

saçta koparak dökülme

en son geçen sene olmuştu. yine oluyor. gayet yumuşacık tarakla tarıyorum, hatta yağlanması için üç günde bir yıkıyorum. nedir ne kullanmalıyım? tarıyorum düğüm düğüm elime geliyor saçlar. hangi şampuan? hangi serum? hangi bakım kremi?

napcaz ya? :(


 
koparak dökülme problemi varsa ya yanmıştır, ya kırılmıştır. kesmeden düzeltemezsiniz.


  • evde liyakat kalmamis  (02.06.17 13:32:39) 
koparak dediğim şöyle, hani tarıyorum tarakla böyle düğüm şeklinde 4-5 tel geliyor. 1 aydır serum kullanmıyorum saçıma. ondan mı oldu acaba? yoksa saçımı boyatalı 1 seneyi geçti. şimdi etkisini göstermiş olamaz heralde :/


  • rajaz  (02.06.17 13:36:30) 
rossman 7bitkili sampuan


  • jimicik  (02.06.17 13:43:38) 
Biotin fln mı kullansanız acaba?
Yani dış etmenlerin etkisi olduğu kadar beslenme, vitamin eksikliği gibi şeylerle de alakalı diye biliyorum.
Solgar'ın biotin haplarından kullanıyordum bir ara.
Test yaptırıp ona göre ek vitamin almak da bir çözüm olabilir.
  • demoniclewinsky  (02.06.17 13:44:39) 
Sac ve tirnak icin destek kapsülleri var, deneyebilirsiniz.

Sampuanin en kimyasalsiz olanini tercih etmek(mesela www.ekoorganik.com), son suya da (bir litre soguk suya) 2-3 kasik elma sirkesi koymak da fayda var. Daha canli, iyi gozukuyor saclar.
  • buf-e kür  (02.06.17 14:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.