[]

l'oreal colorista washout (haftalık saç boyaları)

şimdi bununla saçınızı boyadığınızda gerçekten birkaç hafta sonra saçınız tamamen doğal görünümüne geri dönüyor mu? hiçbir boya emaresi kalmıyor mu?

saçımın doğal rengini bozmadan birkaç hafta renkli saç kullanabiliyorum yani öyle mi <3


öyleyse şayet başka marka öneriniz de var mı?

teşekkürler

 
Ben daha yeni acik pembesini yaptim.

4 yikamadan sonra neredeyse hic kalmadi. Herhalde 1-2 yikamaya gecer. Ben balyajlarimin ustune boyamistim. Igrenc bi hale de gelmedi akarken :D
  • kuehles blondes  (02.06.17 10:23:50) 
saçınız açık renkse evet. koyu renk saçlarda malesef renk vermiyor. youtube da videoları var.
Saçınız eğer koyu renkse de sprey olanlarını deneyebilirsiniz. onlar yıkanana kadar kalıyor sadece.

  • interview with the vampire  (02.06.17 10:30:00) 
@interview with vampire

Koyu renk saclar icin ayri renkleri var. acik pembe olmuyor mesela ama koyu yesil oluyor mesela. Katalogu var.
  • kuehles blondes  (02.06.17 10:44:32) 
@kuehles blondes oluyor diyorlar da, bence olmuyor ya. dediğim gibi videoları izledim. kahve saça yeşil yaptı kız. hiç birşey belli olmadı. belki kırmızı belli olur bilemedim.


  • interview with the vampire  (02.06.17 10:57:47) 
Ya nerdeyse 10 yıldır ara ara saçımı renkliye boyarım. Doğal rengini bozmadan diye bir şey yok. Saçın sarı olacak. Eğer pastel rengini istiyorsan 11 derece platin sarısı, koyu renkler istiyorsan kahveden sarıya dönük -ombre gibi ki benim saçlar ombre- olmalı. Sarının tonuna göre sende duracak rengi farklılaşır. Kahverengi saça koyu yeşil, kırmızı ya da mavi boyarsın ama güneş vurunca iyi belli olur.

Lorealin sattığı benim saçıma yetmedi. Kuaför malzemeleri satan bir yerden alıyorum. Pembeli morlu bir renge boyamıştım saçımda aylar sonra bile kızıllık kalmıştı mesela. Kafamı kesecektim sinirden. Sonrasında griye falan boyadım yeşillenerek aktı ama iz kalmadı.
  • jazzabel  (02.06.17 11:25:26) 
@muti washoutun su yeşili gibi olanını almıştım o yapmadı. Manic panic yaptı. Ama baya bi renkli boya markası kullandım birbirlerinden pek farklı gelmiyorlar bana.


  • jazzabel  (02.06.17 11:33:09) 
@jazzabel
Manic panic falan tamam onlarin iz biraktigini biliyorum da bu colorista'nin direkt aktigini, iz birakmadigini iddia ediyor marka..

  • sırtçantalı  (02.06.17 12:54:05) 
Hepsi geçici diye geçiyor zaten. Kalması benim saçımdan dolayı. Sarının her tonu olduğu için daha koyu olan yerlere yapışıp kalıyor açık sarılarda hemen akıyor.


  • jazzabel  (02.06.17 13:10:30) 
@sirtcantali

Washout akiyor. Daha yeni boyadim, gecen cumartesi. 3 kez yikandim galiba, sacimin en acik noktasinda cok az kaldi, bugun o da akar herhalde.
Manic panic normal boya, kardesim platinlestirdigi yeri onla boyuyor, normal boya gibi 3-5 haftada bir yeniliyor.
  • kuehles blondes  (02.06.17 16:29:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.